1001 Paper IO2

1001 Paperi IO2 on uusi painotekniikka, joka muuttaa liiketoimintatapojamme. Kyse ei ole vain rahan säästämisestä, vaan myös siitä, että lopputuloksesi näyttävät ammattimaisilta. Jos luulet, että paperia ja mustetta käytetään vain kirjasissa ja lehdissä, olet väärässä. Nykyään löydät kaikenlaisia ​​paperille painettuja tuotteita ja muita vastaavia tuotteita. Jopa pienet asiat, kuten kynät ja laskimet, voidaan tulostaa IO2-tekniikalla. Syynä tähän on luoda korkealaatuinen tuote, jonka voivat jakaa monet erilaiset ihmiset.

1001 Paper on yritys, joka on luotu ajatuksesta yhdistää paperi ja muste. Päätavoitteena oli kehittää tuote, joka olisi ympäristöystävällisempi, mutta myös kestävämpi ja edullisempi. Uuden paperityypin ja musteen ansiosta tulokset ovat uskomattomia. Tulostettaessa erityisellä UV-pinnoitteella lopputulos on kevyempi ja tasaisempi.

1001 paperin ja musteen käytöllä on monia etuja. Tämä johtuu pääasiassa lisätystä UV-pinnoitteesta. Tämä päällyste helpottaa puhdistamista ja suojaa myös paperitukoksilta, musteen tahroilta ja muilta ajan kuluessa mahdollisesti esiintyviltä tulostusvirheiltä.

Tulostusprosessi sisältää useita vaiheita, joissa paperia ja mustetta lisätään kasettiin. Kun tämä on tehty, kasetti asetetaan sitten tulostimeen, jossa se tulostetaan digitaalisesti. Tämä tehdään lopullisen painetun tuotteen luomiseksi. Kun tämä on tehty, alkuperäinen kasetti poistetaan ja uusi vaihdetaan. Uusi tuote ladataan sitten tulostimeen ja se on käyttövalmis.

1001 Paperi on valmistettu siten, että se tuottaa erinomaisia ​​tuloksia tulostettaessa ja on myös kestävä. Se on tehty kestämään eikä haalistu helposti. Se kestää myös hyvin kauan siihen lisätyn UV-pinnoitteen ansiosta. UV-pinnoite varmistaa, että se ei reagoi siihen painetun tuotteen kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse vaihtaa tulostettua asiakirjaa aika ajoin, mikä säästää rahaa ja pitää asiakirjat uudina ja terävinä.

1001-paperilla on se etu, että se pystyy kestämään paljon tulostusta ja käsittelyä. Muste juoksee tasaisesti aiheuttamatta tahroja tai vuotoja. Tällä paperilla on erinomainen selkeys ja se sopii erinomaisesti yritysasiakirjoihin ja esityksiin. Muste on myrkytön ja ärsyttämätön.