101 Pelit Com

Mikä on 101 tietokonepeliä? Se on kokoelma tietokonepelejä, jotka tehtiin alun perin Apple iBookille. Pelaajat ovat luoneet ne käytettäväksi alun perin Macille suunnitellun ohjelmiston kanssa. Useimmiten ne ovat pelejä, jotka on päivitetty tai parannettu yhteensopiviksi nykypäivän tekniikan kanssa.

Alkuperäisissä iBooksissa oli Atarille suunniteltu ohjelmisto. Ohjelmiston kehittäjät tekivät kaikki ohjelmansa kannettaviksi. Tämä antoi heille mahdollisuuden sijoittaa ohjelmat minne tahansa, missä sinulla oli kannettava tietokone tai tietokone. Monet aikaisimmista peleistä julkaistiin CD-ROM-levyillä, ja tietojen lukemiseen tarvittiin erityinen sovitin.

Tarvitsit myös tulkin pelaamiseen. Tämä johtui siitä, että se oli suunniteltu toimimaan vain tietokoneella. Tänään voit hankkia minkä tahansa pelin CD-levyltä ja pelata sitä tietokoneella aivan kuten tekisitkin tietokonekokouksessa.

Voit hankkia suosikkitietokonepelisi ilmaiseksi. Tarvitset vain muutaman hiiren napsautuksen, ja pelaat peliä tietokoneen näytöllä. Tämä voi auttaa sinua tutustumaan tietokonepelin hallintalaitteisiin ja oppimaan pelaamaan näppäimistöä. Jos huomaat, että et pidä pelistä, voit aina palata sivustolle, joka myi sinulle pelin, ja ostaa toisen kopion itsellesi. Sivustolla on yleensä sopimus alkuperäisen myyjän kanssa, jonka avulla voit hankkia uuden kopion ilmaiseksi, kunhan noudatat sivuston sääntöjä.

Tiesitkö, että on olemassa monia muita tietokonepelejä ilmaiseksi? Yksi niistä on Legend of Zelda. Ihmiset, jotka rakastavat tätä klassista peliä, voivat löytää joitain versioita, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi tai edulliseen hintaan sellaisilta sivustoilta kuin CDBaby. He voivat saada kaikki vihjeet, vinkit ja salaisuudet, jotka tekevät pelistä sellaisen.

Nautitko tietokonepulmista? Rakastatko palapelin ratkaisemista? Jos näin on, Internetissä on monia ilmaisia ​​pulmapelejä. Näiden pelien suorittaminen vaatii hyvin yksinkertaisia ​​työkaluja, ja ne sopivat erinomaisesti ihmisille, joilla on perustiedot tietokoneesta.

Oletko videopelien junkie? Keräätkö klassisia pelejä tai jopa uusia pelejä? Jos olet, löydät monia pelisivustoja, jotka tarjoavat vanhempia pelejä sinulle pelattavaksi ilmaiseksi. Suurin osa näistä pelisivustoista edellyttää rekisteröitymistä ensin, mutta on myös sivustoja, joista saat pelit täysin ilmaiseksi.

Tietokonepelien pelaaminen voi todella antaa sinulle täydellisen henkisen harjoittelun. Paitsi että sinun täytyy ajatella loogisesti pelin voittamista, sinun on myös ajateltava, kuinka voittaa tietokone siinä. Nämä pelit voivat antaa sinulle henkisen harjoittelun, jonka muistat tulevina vuosina. Katso tänään kaikkia käytettävissäsi olevia vaihtoehtoja.