123 Pelit Lapsille

123 Games For Kids on loistava koulutusohjelma lapsille. Kaikki ikäluokat voivat oppia laskemaan, ratkaisemaan matemaattisia ongelmia ja kehittämään hienomotorisia taitojaan tässä jännittävässä ohjelmassa. Se opettaa laskemista, yhteenlaskemista, vähentämistä ja geometriaa samalla kun rakennetaan keskittymistä ja muistia. Paranna lastesi laskenta-, summaus- ja vähennysosaamista ratkaisemalla yksinkertaiset matemaattiset tehtävät.

Tämä on opettavainen mobiilisovellus lapsille. Se auttaa heitä kehittämään kognitiivisia kykyjään, ja samalla se auttaa heitä kehittämään hienomotorisia taitojaan. Jokaisella sovelluksen oppitunnilla on erilaiset tavoitteet. Voit valita erilaisia ​​sovelluksia lapsille tarkoitettujen numeroiden luokasta. Tämä sovellus tarjoaa lapsille yksinkertaisia ​​matematiikan oppimistoimintoja, joita voi pelata iPhonella tai iPod Touchilla.

Opi yhteenlasku, vähennyslasku ja geometria tämän sovelluksen lasten kanssa. Yhteenlasku, vähennyslasku ja geometria ovat lapsen tärkeimmät aritmeettiset aiheet. Tämän sovelluksen avulla voit opettaa lapsillesi kaikki matematiikan perusopetukset. Sovellus opettaa yhteenlaskemista, vähentämistä, kertomista ja jakamista. Se auttaa lapsia ymmärtämään summaamista, vähennystä ja geometriaa yksinkertaisen käyttöliittymän avulla.

Tämä on hieno oppimisohjelma esikoululaisille. Lapsesi oppii tunnistamaan esineet ja nimeämään kunkin objektin värin. ABC-peli on hyvä esikoululaisen suosikki. Tämä on hauska ja 123 pelejä lapsille, jonka Appsfly on suunnitellut ja kehittänyt.

Luo henkilökohtainen opettajan opas esikoulullesi. Tämä innovatiivinen ja hauska koulutuspeli, joka opettaa lapsille tunnistamaan värit, numerot, eläimet, kirjaimet ja sanat, on suunnitellut ja kehittänyt Appsfly. Appsflyn innovatiivinen ja edistynyt tekniikka käyttää palkittua tekniikkaa auttaakseen lapsia oppimaan matemaattisia yhtälöitä ja ratkaisemaan yksinkertaisia ​​ongelmia nopeasti ja helposti. ABC-värityssivujen innovatiivinen muotoilu motivoi lapsia värittämään kuvaa ja oppimaan hauskasti. Värikkäät kuvat ja hauska teema tekevät oppimisesta hauskaa esikoululaisille ja vanhemmille.

Nämä päiväkotilaisille ja ala-asteen lapsille tarkoitetut opetuspelit lisäävät varmasti esikoululaisen oppimiskykyjä, stimuloivat heidän mieltään ja opettavat nauttimaan oppimisesta. Löydät myös hienoja ilmaisia ​​verkkopelejä lapsille Appsflyn esikoulu- ja päiväkotisovelluksista. Nämä pelit auttavat lastasi oppimaan nopeasti uusia matematiikkapelejä ja parantavat perustaitojaan. Nämä pelit tekevät oppimisesta helppoa ja hauskaa lapsille.

Valitse parhaista esikoulupeleistä ja aktiviteeteista, joissa käytetään Appsflyn palkittua tekniikkaa, jotka perustuvat suosittuun Learning Numbers -pelisarjaan. Pelit on tarkoitettu pienille lapsille, koululaisille ja esikoululaisille. Jokainen peli on suunniteltu hauskoilla ja luovilla konsepteilla, joissa käytetään innovatiivisia taideteoksia ja interaktiivisia oppitunteja. Kaikki löytämäsi pelit ovat täysin lapsille turvallisia ja sopivat vähintään 4-vuotiaille lapsille.

Appsfly on tarjonnut innovatiivisia ja kiinnostavia koulutuspelejä ja aktiviteetteja lapsille ja perheille yli kahdeksan vuoden ajan. Appsfly tarjoaa yli 80 miljoonaa videopelivuokrausta, useita lapsiystävällisiä verkkosivustoja ja laajan valikoiman huippuluokan leluja, vempaimia, kirjoja, musiikkia, urheilua ja digitaalista tietoa. Appsfly tarjoaa vanhemmille myös vanhempien tukea, joka voi auttaa heitä lapsiaan ja taaperoaan koskevissa kysymyksissä. Jos etsit parhaita matematiikka- ja laskentapelejä ja aktiviteetteja lapsellesi, jotta he voivat harjoittaa ja pelata hauskanpitoon kyllästymättä, tutustu Appsflyyn ja katso mitä löydät.