Alias Sanoja Aikuisille

Alias-sanojen käyttö aikuisille voi olla hyvin vaikeaa. Aikuisopiskelijoilla ei ole samaa sanastoa ja assosiaatioita kuin lapsilla, eivätkä he ymmärrä, miten nämä kaksi eroavat toisistaan. Monille uuden kielen oppiminen, varsinkin kielen, jolla he ovat uuden kielen uusia omistajia, on hyvin vaikeaa, ja useimmat ihmiset menestyvät paljon paremmin, jos he oppivat ympäristössä, jossa heidän mielensä ei ole tukossa toisen oppimisen jälkeen. Kieli. Siksi alias- tai etunimiä suositellaan usein niille, jotka opettavat kieltä nuorena tai aikuisena.

Englantia puhuvalle lapselle heidän nimensä ovat usein hyvin tuttuja. Tämä tuntemus luo mukavuuden ja helpon tunteen ja voi tehdä oppimisesta paljon nopeampaa. Aikuiset voivat edelleen käyttää näitä nimiä jokapäiväisessä elämässä. He voivat käyttää niitä tietyissä tilanteissa tai jopa viitatessaan tiettyyn henkilöön. Aikuinen vain kiinnittää yleensä huomiota omaan nimensä.

Ulkomaalaiselta kuulostavalle tai epätavalliselle nimelle se voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia. Toinen henkilö voi alkaa tuntea, ettei häntä kunnioiteta, ja tämä voi johtaa negatiivisiin tunteisiin. Siksi on tärkeää, että he oppivat käyttämään nimeään kunnioittavasti. Jos he tuntevat kunnioitusta, he todennäköisesti pystyvät kommunikoimaan vapaammin, erityisesti puhuessaan aikuisen kanssa, joka puhuu heille heidän äidinkielellään. Uuden kielen, etenkin vieraan kielen, oppimisessa aikuisen on käytettävä omaa nimeään varoen ja vain tarkoituksenmukaisesti.

Yksi tärkeimmistä eduista oppia uusi kieli käyttämällä aliaksia tai etunimiä on, että ne ovat hyvin suora lähestymistapa siihen, mitä haluat kommunikoida. Ne ovat hyvin tarkkoja, mitä ne tarkoittavat, toisin kuin epämääräinen lause, joka voi tarkoittaa mitä tahansa. Ei ole epäilystäkään siitä, että aikuinen voi sekoittaa joitain sanoja, mutta he eivät yleensä tee sitä huolimattomasti, kuten he tekisivät epämääräisen lauseen kanssa. Oikeiden ulkomaiden termien käyttö on erittäin tärkeää positiivisen vaikutelman luomisessa.

Toinen etu oppia näitä ainutlaatuisia sanoja käyttämällä omaa nimeäsi on, että sinun ei tarvitse käyttää sanoja “sinä” tai “sinun” aikuista kohtaan, johon yrität tehdä vaikutuksen. Sen sijaan, että sanot jotain “Olet todella fiksu”, voit vain sanoa “minä olen”, ja se lähettää viestin eteenpäin paljon rohkaisevammin. Sen sijaan, että olisit holhota henkilöä, johon yrität tehdä vaikutuksen, olet kunnioittava ja annat myönteisen lausunnon.

Kuten näette, uuden kielen oppimisesta omalla nimelläsi on monia etuja. Jos haluat tosissasi puhua sujuvasti vierasta kieltä, sinun kannattaa tutkia muutamia suosittuja aliaksia. Sitten kun on aika käydä rennon keskustelu, tiedät tarkalleen mitä sanoa. Aikuinen, jonka kanssa puhut, on myös paljon mukavampaa kuin jos he eivät olisi koskaan tavanneet. Olet esitellyt itsesi, ja he kunnioittavat sinua ja kuuntelevat sinua puhumassa. Ennen pitkää voit alkaa ystävystyä helposti ja luoda tärkeitä liikekontakteja.