Bethard Com Sign In

Viimeisin lisäys Essex-buzziin on “Bentley Com Sign”. Tämä on uusi sisäänkäynti kuuluisille hevosvartijoille sekä paikka ihmisille, jotka keräävät brittiläisiä rojalteja. Kyltissä on kaksi hevosta (tavallisesti prinssi William ja prinsessa Elizabeth), jotka pitävät käsiään, sekä kaksi lippua (yksi Union Jack ja toinen Englannin Unionin lippu). Se tunnettiin aiemmin nimellä Horse Guards ‘Parade Ground. Hevosten lisäksi tässä näytössä on myös kaari.

Tämän kaaren tiedetään olevan lisätty 1900-luvun vaihteessa. Se on kuitenkin ollut käytössä ainakin 1700-luvulta lähtien. Vierailu tähän tunnettuun paikkaan antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella rakennuksen ja kuninkaallisen perheen historiaa. Hotelli sijaitsee lähellä Bletchley Parkin asemaa, kuuluisaa Buckinghamin palatsia sekä muita tärkeitä paikkoja Lontoossa. Siksi on hyvät mahdollisuudet, että taksimatkasi pääsee tämän erityisen tapahtuman paikalle samoin kuin ateriasi.

Vieraat, jotka käyvät tässä kuuluisassa paikassa, nauttivat kauniista puutarhoista. Puutarhat on suunnitellut tunnettu suunnittelija Thomas James. Puutarhoja ympäröivät Bentoo-portaikko ja uima-altaan vieressä. Kun kävelet portaita ylös, sinut tervehtii kuninkaallinen baletti. Hotelli isännöi useita tapahtumia Pyhän Patrickin päivää edeltävinä kuukausina sekä pääsiäisenä.

Vieraat, jotka haluavat tarkastella tapahtumaa tarkemmin, voivat tehdä sen katsomalla Bentley Com -kylttiä valmiustilassa. Kyltti on erittäin suosittu matkailukohde, joka tunnetaan hyvin alueella. Tämä merkki löytyy kuuluisan Harley Streetin porttien ulkopuolelta sekä vuosittaisen Harley-polkuajopaikan sisältä.

Niille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää tämän tunnetun yritysrakennuksen historiasta, voivat tehdä niin katsomalla verkosta. On olemassa monia erilaisia ​​blogeja, joissa on valokuvia sekä tietoa tämän rakennuksen historiasta. Bentley-rakennus on saanut useita palkintoja. Näihin kuuluu listautuminen London Magazine -lehteen, Times Online -palveluun ja Yhdysvaltain uutisten ja maailmanraportin mukaan se äänestettiin maailman kymmenen parhaan rakennuksen joukkoon.

Asiakkaat voivat saada parhaan tarjouksen kaikista alueen hotellimajoituksista varaamalla verkkosivustonsa kautta. He voivat myös varata huoneen mukavassa hotellihuoneessa tässä tunnetussa paikassa. Bentley Com Officen avulla pääset käsiksi kaikkeen, mitä tarvitset pitääksesi sinut hyvin ruokittuina ja viihdyttävinä. Voit jopa katsoa tämän rakennuksen tilat ollessasi siellä.