Brittien Suosima Peli

“Spoils of War”, Britannian armeijan suosima peli, on yksinkertainen ja nautinnollinen peli kahdesta neljään pelaajaa. Nimi tulee siitä, että peli oli alun perin suunniteltu kahdella 20 miehen joukkueella. Jokaisen joukkueen oli yritettävä kaapata “pilaantumista” tai “pisteitä” hallitsemalla miehiään koko pelikortin ajan. Pelin lopussa voittaja oli pelaaja, jolla oli eniten “pisteitä”. “Spoils” ei ollut ainoa huomio tämän pelin suunnittelussa; sen oli myös oltava helppo ja miellyttävä peli molemmille osapuolille pelattavaksi pitkiä tunteja.

Varsinainen pelattu peli oli muunnelma olemassa olevasta korttipelistä nimeltä “Bulliard”. Bullardissa kahdelle joukkueelle annetaan kullekin tietty määrä kortteja, ja tavoitteena on luoda korkein pisteytysyhdistelmä kahdestakymmenestä läsnä olevasta kortista. Jokainen joukkue hyökkää vuorotellen toisiaan yrittäen päästä voittokortille.

“Spoils of War” on suunniteltu poistamaan sattuman elementti ja antoi joukkueille hieman liikkumavaraa siihen, mitä he halusivat tehdä vuorollaan. Vuorollaan pelaajat voivat pelata mitä tahansa korttia, joka heillä on kädessään, mutta he eivät voineet “asettaa” korttia. Pelaajat saivat siirtää miehensä kahden korttipaalun välillä halunsa mukaan, ja he voivat käyttää samoja kortteja kahdesti vuoronsa molemmin puolin, jos he halusivat. Kun he olivat pelanneet kaikki korttinsa ja suorittaneet vuoronsa, oli toisen joukkueen aika käydä läpi heittopino ja ottaa kortit siitä. Tämän prosessin lopussa voittaja oli henkilö, jolla oli eniten kortteja pelin lopussa.

“Spoils of War” oli Britannian armeijan suosikkipeli, ja kenraali Leigh Tudor oli niin tunnettu pelin rakkaudestaan, että hänelle annettiin hänen kunniakseen patsas kunnianosoitus kunnianosoitukseksi kyseessä olevalle pelihallinnolle. Pelisäännöt ovat pysyneet melko samoina vuosisadan ajan, mutta monet kuninkaallisten ilmavoimien jäsenet suosivat pelikortin asettelua, joka antaa Royal Engineersille parhaan edun. Tässä versiossa voittaa pelaaja, jolla on eniten kortteja pelin lopussa. Tätä vaihtelua pelataan yleensä vähintään kahden joukkueen kanssa.

“Spoils of War” on toinen peli, jota monet kuninkaallisten ilmavoimien jäsenet haluavat pelata. Tässä versiossa jokaiselle pelaajalle annetaan kolmekymmentä korttia, ja hän saa ottaa kaksi kotirivillä olevasta kannesta, mutta vain yhden heitetystä kasasta. Tässä tulee “Spoils of War” -tapahtuman todellinen hauskuus! Kuka saa eniten kortteja pelin lopussa, se voittaa.

“Boxcar” on Britannian armeijan suosima peli, koska se saa heidät liikkeelle! Pelaajille annetaan kuusikymmentäviisi korttia pelattavaksi, ja heidän on siirrettävä autonsa pelikentän tilasta toiseen pelikentän alueeseen järjestämällä korttinsa neljään punaiseen, vihreään, siniseen ja purppuraan. Pelin tavoitteena on, että järjestät auton niin, että se muodostaa kiinteän viivan kahden tilan välille lyömättä muita tiloja. Viimeinen seisova mies voittaa.