Casanova Ilman Rekisteröitymistä

Casanova syntyi Sveitsissä vuonna 1886 italialaisen lääkärin ja ranskalaisen naisen poika. Hänellä ei ollut muodollista koulutusta, ja sanotaan, että hänen isänsä oli juoppo, joka tapasi häntä. Casanova jatkoi lääketieteellistä ammattiaan ja tuli lääkäriksi. Hänestä tuli myös oopperan rakastaja, ja huhutaan, että hän esiintyi kerran kuningas Louis Napoleonin luona Duchesse de Reserveen läsnäollessa. Casanovan kyvyt huomattiin ja hän sai ilmoituksen Ranskassa ja Englannissa, missä hän sai mainetta taiteilijana.

Tästä erinomaisesta urasta huolimatta Casanova pystyi saamaan tunnustusta Englannissa vasta ensimmäisen maailmansodan jälkeen. Koska hän työskenteli edelleen Ranskassa, hän haki Ison-Britannian passia, ja se hylättiin sillä perusteella, että hän ei ollut kansalainen. Vasta Sir Winston Churchill (Englannin pääministeri) näki osan työstään, hän lopulta kumosi kiellon.

Casanova on saattanut olla kuuluisa ympäri Eurooppaa jo jonkin aikaa, mutta tiesitkö, että hän oli itse asiassa yhden 1900-luvun lopun suosituimman kansainvälisen etsivätoimiston perustaja? Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin ulottuva Obtto-tutkimus, jota monet amatöörietsivät, mukaan lukien Casanova, auttoi murtamaan joukon pankkiryöstötapauksia. Jotkut sanovat, että hän on jopa auttanut suunnittelemaan Ranskan kuningas Idiootin hyökkäystä. Hän kuitenkin väitti aina olevansa yksinkertaisesti teknikko, jonka todellinen taito oli antaa improvisoituja katuluentoja. Silti hän saavutti maailmanlaajuisen maineen vierailunsa jälkeen New Yorkiin tammikuussa 1924. Hän puhui ensimmäistä kertaa julkisesti menetelmistään, mukaan lukien putken käyttö, johon oli kiinnitetty piiloventtiili,

Se, että hän ei ollut Yhdysvaltain kansalainen, eikä hänellä ollut äänioikeutta, teki Obtto-asiasta entistä jännittävämmän, koska se tarjosi esimerkin siitä, kuinka supertähti voisi olla sekä britti että ulkomaalainen samanaikaisesti. Tämä teki Casanovasta etsivien synnyn kaikkialla. Hollywood-klassikko on Salaisuus, joka keskittyy tapaukseen, johon liittyy kirjailijan tappamisen mysteeri kirjojen pitämiseksi liikkeessä.

Casanova on ehkä tunnettu eläinten rakastajana, ja sen uskotaan adoptoivan sata prosenttia koirista, jotka hänen rakastajansa lähetti hänelle. Oliko tämä salaisuus, jonka vain hän tiesi vai kertoiko hän totuutta? Tosiasia on, että vaikka Casanova ei ollut Yhdysvaltain kansalainen, se ei ollut Ison-Britannian kansalainen, mikä ei tehnyt hänestä Britannian eikä Yhdysvaltain kansalaista.

Maahanmuuton osalta Casanovasta on ehkä tullut kuuluisa, mutta hänen elämänsä ei päättynyt tähän. Hän jatkoi asumistaan ​​Ranskassa ja eläkkeelle siirtymisen jälkeen hän avasi klubin koirille nimeltä La Pomade. Hän kuoli joulukuussa 1924 Saksassa ilman rekisteröintiä, koska saksalaiset eivät sallineet kenenkään postita nekrologia. Jotkut sanovat, että hän kuoli sydänkohtaukseen, mutta ilman rekisteröintiä viranomaiset eivät saaneet ilmoittaa Saksan internointileirille, missä hänen ruumiinsa oli piilossa. Huhutaan, että Casanova kuoli natsien keskitysleirillä, mikä ei pidä paikkaansa.