Casihuoneet Mitkä Ei Vaadi Rekistöröinti

Jos etsit yksityistä pakopaikkaa itsellesi tai perheellesi, sinun tulee olla tietoinen Casi-huoneista, jotka eivät tarvitse rekisteröintiä. Mikä on Casi Rooms? Nämä ovat ylellisiä sviittejä Espanjassa oleskeluun, ja ne on suunniteltu erityisesti vierailijoille, jotka tarvitsevat yksityisyyttä ja haluavat pysyä kaukana turistikohteista. Jotkut paikoista, jotka ovat ihanteellisia yöpymiseen näissä huoneissa, ovat:

Jotkut suosituimmista Casi-huoneista, jotka eivät vaadi rekisteröintiä, sijaitsevat esimerkiksi Villamartinissa ja Melara Villasissa, jotka molemmat ovat lähellä Fuengirolaa ja Las Ramblasia. Yksityisten retriittien suosio Espanjassa on kasvanut vuosien varrella. Kun yhä useammat ihmiset harkitsevat mahdollisuutta pysyä kaukana nähtävyyksistä ja yöpyä yksityisessä, espanjalaisessa omistuksessa olevassa kodissa, tämän tyyppisten huviloiden määrä on lisääntynyt. Joissakin tapauksissa voit jopa löytää ominaisuuksia, jotka sijaitsevat aivan upeiden rantojen vieressä! On todella hyvä hyödyntää tätä, kun suunnittelet lomaa Espanjaan.

Yksi yksityisen espanjalaisen omistaman huvilan yöpymisen eduista on, että sinun ei koskaan tarvitse huolehtia kenenkään muun häiritsemisestä. Sinulla on myös oma uima-allas ja / tai sauna. Sinulla on myös oma terassi tai parveke rentoutumiseen. Ainoa asia, jonka sinun on tarjottava, on yksityisyyttä ja vähän tilaa nauttia. Monta kertaa saatat huomata, että tämäntyyppisten huviloiden hinnat, jotka ovat Casi-huoneita, jotka eivät tarvitse rekisteröintiä, ovat melko edullisia. On varmasti syytä tarkistaa ne, kun olet varaamassa yhtä näistä yksityisistä retriiteistä Espanjassa.

Tämän tyyppiset espanjalaiset huvilat eivät ole vain täydellisiä ihmisille, jotka haluavat nauttia Espanjan kauneudesta, vaan myös perheille. Ne tarjoavat lapsille erinomaisen tavan viihdyttää ja oppia lisää muista kulttuureista. Lapset, jotka käyvät koulun espanjan kielen kursseja, rakastavat käydä omassa yksityisessä “studiossa” ja oppia lisää kielestä ja kulttuurista todelliselta ohjaajalta.

Nämä yksityiset espanjalaiset huoneistot ja huvilat ovat erinomaisia ​​myös liikematkailijoille. Jos matkustat alueelle, jonka katsotaan olevan turistiystävällinen eikä sinun tarvitse huolehtia kenenkään häiritsemisestä, kannattaa harkita majoittumista yksityisessä espanjalaisessa huoneistossa tai huvilassa. Casi-huoneet, jotka eivät vaadi toimilupaa ja jotka sijaitsevat kävelyetäisyydellä kaikista tärkeimmistä nähtävyyksistä, mahdollistavat yrityksesi toiminnan jatkamisen nauttien Espanjassa.

Vaikka matkustat lyhyeksi ajaksi espanjankieliseen maahan, haluat todennäköisesti harkita yöpymistä yksityisessä huvilassa. Vaikka saat huoneen muutamaksi päiväksi, huvilat sijaitsevat yleensä rauhallisilla alueilla ja tarjoavat sinulle ja perheellesi monia aktiviteetteja. Voit käydä paikallisilla markkinoilla, viettää aikaa rentoutuen rannalla tai osallistua urheilukalastukseen, purjehdukseen, ratsastukseen ja paljon muuta. Jos matkustat espanjankieliseen maahan, mutta et halua käydä läpi turistiviisumin hankkimisen vaivaa pysyäksesi siellä, sinun kannattaa harkita jonkin monien yksityisten huviloiden varaamista Espanjassa tällä hetkellä.