Chattaile Ilman Rekisteröitymistä

Oletko koskaan halunnut käydä ilmaista videopuhelua ilman rekisteröitymistä? Jos ei, mietit todennäköisesti miksi kukaan häiritsisi. No, se on yksinkertaista. Kun rekisteröidyt online-chat-palveluun, kuten Google Talk, Yahoo Messenger tai MSN Messenger, luovut pääasiallisesti tilisi hallintaan sivustolle. Hyväksyt heidän palveluehdot ja tietosuojakäytännön.

Tietenkin voit aina sanoa, että et todellakaan halua luovuttaa tietojasi. Haluat vain ilmaisen online-chatin. Useimmilla ihmisillä on kuitenkin vaikea välttää henkilökohtaisten tietojensa luovuttamista keskustellessaan tällaisessa ympäristössä. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin löytää upea online-chat-huone vain selvittääksesi, että et voi jutella ilman rekisteröitymistä. Joten miksi näin tapahtuu?

Yksinkertainen vastaus on, että nämä palvelut haluavat ansaita rahaa. Rekisteröinti maksaa heille rahaa. Jos he eivät ansaitse rahaa rekisteröinnin yhteydessä, he eivät jatkaisi tällaisten chat-huoneiden käyttöä. Joten mitä he tekevät? He pakottavat ihmiset käyttämään videokeskustelua tarjoamatta ulospääsyä ja toivovat, että ihmiset vain lopulta luopuvat.

Paras tapa välttää tämä on koskaan rekisteröityä ilmaiseen online-chat-palveluun, ennen kuin olet lukenut hienon tekstin. Varmista, että tiedät tarkalleen mihin olet menossa. Varo myös sivustoja, jotka tarjoavat ilmaisen videokeskustelun ja jotka edellyttävät rekisteröitymistä. Nämä ovat yleensä tietojenkalastelusivustoja, ja niitä tulisi käsitellä varoen.

Silti suurin osa ilmaisista online-chat-huoneista tarjoaa sinulle mahdollisuuden käydä videopuheluja ilman minkäänlaista rekisteröintiprosessia. Se ei välttämättä ole ilmainen online-chat, mutta se ei maksa palvelustasi. Voit silti nauttia videopuhelusta niin paljon kuin voit muuten. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että olet tekemisissä hyvämaineisen sivuston kanssa.

Olen ollut samassa tilanteessa kuin sinä kerrallaan. Luulin saaneeni hienoa videopuhelua erittäin edullisella hinnalla. Kävi ilmi, että olin kirjautumassa johonkin, jota en edes ymmärtänyt täysin. Myöhemmin huomasin, että videopuhelu oli todella kallista palvelua, johon olin kirjautunut ymmärtämättä. Varmista aina, että teet tutkimuksen, ennen kuin luovutat henkilökohtaisia ​​tietojasi.