Ctr Crash Team Racing Nitro Fueld Pelaa Ilmaiseksi

CTR Crash Team Racing on erittäin kuuluisa online-autopeli, jossa on sekä ammattilaisia ​​että harrastajia. Voit joko osallistua yhden pelaajan kilpailuihin tai ottaa vastaan ​​monen pelaajan pelin verkossa. Pelin takana oleva tarina pyörii CTR-joukkueen ympärillä, jossa jokaisella jäsenellä on erilainen ajotyyli, ja tämä erottaa tämän muista vastaavista peleistä. Voit joko käyttää pelin vakiosäätimiä tai käyttää jännittävää vaihtoehtoa, jonka avulla voit pelata sisäänrakennetuilla pyörillä, jotka antavat sinulle enemmän pitoa pelin aikana. Jokaisella jäsenellä on omat erityispiirteensä, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean auton ja valitsemaan oikean radan napsautussuhteen ajamiseksi.

Tämä on viimeisin erä CTR Crash Team Racing -pelisarjasta, ja se on saanut ylistäviä arvosteluja sekä kovimmilta faneilta että uusilta pelaajilta. Peli tarjoaa jännittävän ajokokemuksen, jossa adrenaliinia on täysin ennennäkemätön. Jotkut pelin parhaista elementeistä sisältävät upean grafiikan, vaikuttavat temppusekvenssit ja jokaisen napsautussuhteen upeat ajokyvyt. On kuitenkin joitain haasteita, joiden avulla voit päivittää myös napsautussuhteita. Tämä parantaa pelin tyytyväisyyttä entisestään.

Jännittävän yhden pelaajan kampanjan lisäksi peli antaa pelaajille mahdollisuuden myös asettaa napsautussuhteensa toisiaan vastaan ​​head-to-head-kilpailuissa, ja voittaja vie palkinnon kotiin. Nämä head-to-head -kilpailut vievät sinut ammattikuljettajan kenkiin tosielämässä, jossa sinun on suoritettava parhaasi ja saat voiton, jonka tarvitset auttaaksesi tiimiäsi varmistamaan paikka mestaruudessa. Yksinpeli- ja head-to-head-pelitilojen lisäksi on raidanvalintatila, jonka avulla voit pelata kaikkien pelin käytettävissä olevien autojen kanssa. Voit jopa valita värit ja pyörät, joiden autosi pitäisi näyttää.

Pelissä on seitsemän upeaa tasoa, mukaan lukien prologi, jossa saat ensimmäisen kierroksen CTR-autolla ennen koko kausitilaan siirtymistä, ja testaustaso. Sinulla on mahdollisuus ajaa CTR-ajoneuvoasi lukuisilla raiteilla, kuten tyhjillä kaduilla, moottoritielle ja moottoritiellä, joten voit mitata ajotaitosi ennen kuin viet sen todellisille raiteille. Asiantuntijatila antaa sinulle mahdollisuuden poimia Nitro-moottori ja ottaa vastaan ​​edistyneitä haasteita, joihin kuuluu kilpailu robottia vastaan. Haastetasot on suunniteltu erityisesti kokeneille autoilijoille, jotka haluavat lisätä taitojaan.

Tämän lisäksi pelitilojen avulla voit vaihtaa yhden pelaajan ja toistensa välillä haluamallasi tavalla. Voit valita pelata yhden henkilön kanssa kerrallaan tai pelata jopa neljä pelaajaa samanaikaisesti online-pelaajien lukumäärän mukaan. Joitakin näistä pelitiloista ovat Bucket Race, Tank Race, Battle Arena ja Canyon Race. Kaikki nämä pelitilat antavat sinulle mahdollisuuden testata ajotaitojasi ja parantaa niitä. Voit kilpailla myös muiden kanssa verkossa palkinnosta.

Tämä peli ei ole vain hauska aikuisille, mutta se on yhtä hyvä lapsille. Pienellä harjoittelulla jopa lapset voivat nauttia pelaamisesta ja kehittää intohimoa autokilpailuun. Jos etsit autokilpailupeliä, joka on sekä viihdyttävä että haastava, kannattaa ehdottomasti kokeilla CTR Crash Team Racingia. Mene verkkoon ja pelaa ilmaista esittelyä jo tänään! !