Curacao Lisenssi Verot

Curacao on Alankomaiden Karibian saari Venezuelan rannikon edustalla. Tämä pieni saari ei ole yhtä suuri kuin jotkut muut, mutta se on kaunis paikka, jossa on monia luonnonkauniita nähtävyyksiä. Itse asiassa se on yksi suosituimmista matkailukohteista koko maailmassa. On monia syitä, miksi ihmiset matkustavat Curacaoon, ja monet palaavat takaisin vuosi toisensa jälkeen.

Curacaolla ei ole erityistä myyntiveroa. Vaikka heillä on myyjävero, jota käytetään esimerkiksi lisenssimaksujen maksamiseen. Tämä helpottaa kävijän asioita. Koska ei ole paikallista, liittovaltion tai osavaltion myyntiveroa, tämä voi tehdä asioista paljon helpompaa vierailijoille. On kuitenkin joitain asioita, jotka sinun tulisi tietää ennen vierailua Curacaossa. Se auttaa tekemään vierailustasi miellyttävämmän.

Curacaolla on kaksi verotyyppiä: yleinen vero, joka perustuu inflaatioasteeseen, ja erityinen myyntivero, joka perustuu paikallisen kuluttajahintaindeksin määrään. Joten jos ostat jotain Curacaon kaupasta ja sen hinta on seitsemänkymmentä senttiä nykypäivän rahalla, niin se olisi yhden dollarin vero. Jos kuitenkin ostat saman tuotteen huomattavasti halvemmalla hinnalla, esimerkiksi kaksikymmentä senttiä, vero olisi viisikymmentä senttiä. Hallituksella on myös vuotuinen vero kiinteistöistä, jotka ovat yli viisi huonetta. Joten jos vuokraat kiinteistöä Curacaosta, tämä vero lisätään myös kyseiseen vuokraan.

Monet Curacaon vierailijat ymmärtävät nopeasti, että on tehtävä joitakin asioita, jotta laillisesti ostaa ja myydä kiinteistöjä Curacaossa. Ensinnäkin, sinun on hankittava Curacaon lisenssi. Vaikka se maksaa vain kolmekymmentä tai neljäkymmentä dollaria, sitä vaaditaan kaikille, jotka haluavat olla tekemisissä hallituksen kanssa.

Kun olet hankkinut Curacao-lisenssin, huomaat, että vero voidaan maksaa kahdella tavalla: rahana tai omaisuutena. Curacaon kiinteistöä ei myydä veromerkkien kanssa, vaan pikemminkin laskun kanssa, joka on maksettava lääninhallituksen vierailulla. Kiinteistöliiketoimista ei peritä veroa, joten sinun on löydettävä paikallinen kiinteistönvälittäjä löytääksesi kiinteistö, jonka voit ostaa verorahallasi. Jos päätät ostaa kiinteistön Curacaosta rahalla, sinun on hankittava kansainvälinen jälleenmyyntitodistus. Tämä todistus osoittaa, että olet saanut rahat maksamaan kyseisestä kiinteistöstä.

Vaikka useimmille tavaroille ja palveluille ei ole veroja, on olemassa useita veroja, jotka hallitus vaatii myyjiltään maksamaan. Nämä verot perustuvat ostamiesi tavaroiden tai palveluiden nykyiseen arvoon ja sisältävät leimaveron, myyntiveron ja paikallisen kulutusveron. Edellytetään myös, että myyjät näyttävät verotunnuksen myymälässään. Tämän lisäksi Curacao määrää myös sakon, joka voi olla jopa kaksisataa viisikymmentä dollaria, jos myyjä kieltäytyy maksamasta osaa verosta. Curacaon lisenssiverot lasketaan kertomalla kunkin tuotteen nykyinen markkinahinta kuukausittaisella bruttotulolla tuotetta kohden.