Eurolla Kymppi Pelirahaa

Tonnia ihmisiä on pelannut Texas Hold’em -peliä monien vuosien ajan, ja monet heistä tietävät, että tämän pelin voittamisen tärkein osa on oikea vedonlyöntistrategia. Ei ole väliä oletko aloittelija vai kokenut ammattilainen, me kaikki löydämme omat ainutlaatuiset vedonlyöntistrategiamme, mutta ne, jotka sopivat meille parhaiten, ovat samat. Saatat käyttää vedonlyöntistrategiana kymmeniä kymmeniä, mutta kuten missään muussa pelissä, kaksi ihmistä ei koskaan pelaa samaa. Jos olet aloittelija, sinun kannattaa aloittaa tutkimalla kymmenentyyppisiä tyyppejä. Yksi tärkeimmistä asioista on tarkastella sitä, kuinka haavoittuvat kädet ovat flopilla.

On useita tekijöitä, jotka voivat määrittää, onko kädellä mahdollisuus voittaa vai ei. Yksi parhaista tavoista arvioida, onko kädellä kyky voittaa, on kiinnittää huomiota siihen, miten muut pelaajat toimivat pelissä. Jokaisella pelaajalla on todennäköisesti yhteisiä piirteitä. Esimerkiksi, he kaikki yrittävät parhaansa mukaan korottaa floppi, yleensä ennen floppia oleva korotus on poikkeus eikä sääntö.

Tapa, jolla henkilö pelaa Texas Hold’emia, riippuu myös siitä, kuinka paljon rahaa hän on valmis sijoittamaan pöydälle. Ensinnäkin sinun on selvitettävä, kuinka paljon olet valmis menettämään ennen kuin koskaan istut pokeripöydän ääressä. Menetysten määrä, jonka olet valmis sietämään, vaihtelee tapauskohtaisesti. Saatat tuntea olosi mukavaksi tietyn määrän menettämisen suhteen, mutta jos aloitat, olet alttiimpi menettämään rahaa. Paras tapa määrittää, kuinka vahva tai heikko pokerikäsi on pelata joitain ihmisiä vastaan, jotka ovat pelanneet peliä jonkin aikaa. Kiinnitä huomiota siihen, kuinka luottavaisia ​​he pelaavat ja kuinka paljon he korottavat floppia ennen kuin aloitat vedonlyönnin.

Toinen tärkeä tekijä, joka on pidettävä mielessä Texas Hold’emia pelattaessa, on se, kuinka paljon olet valmis panostamaan havaintojesi perusteella, kuinka muut pelaajat lyövät vetoa. Jos huomaat, että he jakavat korttinsa kuuden ja viiden ympärille, on suuri mahdollisuus, että he pitävät kiinni näistä korteista saadakseen heidät tekemään suuren käännöksen myöhemmin pelissä. Kun olet Texas Hold’emin kaltaisessa pelissä ja huomaat, että suurin osa pelaajista pelaa jotain matalalla arvolla, tiedät, että se on vahva käsi. Jos huomaat, että suurin osa toiminnasta menee kohti floppia, tiedät, että käsi on jotain arvoista. Kun olet oppinut eri tapoja, joilla muut pelaajat lyö vetoa, voit aloittaa päätösten tekemisen logiikan ja arvion perusteella kädessä olevista korteista.

Muista, että pelin tarkoituksena on olla pelaaja, jolla on vahvin käsi vedonlyönnissä. Tämä on tilastojen ja todennäköisyyksien peli. Vedonlyönnissä ei ole paljon tilaa emotionaaliselle päätöksenteolle. Parhaiden tekemiesi päätösten on perustuttava matematiikkaan ja todennäköisyyksiin.

Texas Hold’em on tilastopeli, ja jos haluat olla johdonmukainen pelaaja tämäntyyppisissä peleissä, sinun on itse tehtävä tilastollinen analyysi. Sinun on tarkasteltava kummankin käden kertoimia, kuinka todennäköisesti saat “täydellisen” käden ja kuinka todennäköisesti sinulle jaetaan huono käsi. Kun tiedät kuinka arvioida kortit ja kertoimet, voit lyödä oikean panoksen Texas Hold’em -peleihisi ja voittaa useammin kuin häviät.