Extra Chilli Ilman Rekisteröitymistä

Saatat miettiä, kuinka saada ylimääräinen chili ilman lisenssiä. Jäähdytys ei ole sallittua Australiassa lain mukaan, ja tämä on elintarvikkeiden turvallisuuden ja säilymisen kannalta. On useita ihmisiä, jotka väittävät saavansa chiliä, joka on lähetetty heille “ilmaiseksi”, mutta se on enemmän kuin ilmaisen ruoan saaminen. Chillit eivät ole sallittuja Australiassa missään olosuhteissa, koska niitä pidetään tartunnan saaneina elintarvikkeina. Tämä tarkoittaa, että et voi laillisesti kopioida muista maista peräisin olevia chilejä ilman, että saisit chillireseptin Australiaan.

Jos aiot kasvattaa omia chilikasvejasi, on ilmeistä, että haluat kasvattaa myös ylimääräisen chilireseptin. Se voi kuitenkin osoittautua melko vaikeaksi, koska yksityisessä puutarhassa kasvatetut chillit eivät kulje hyvin, kun ne joutuvat kosketuksiin ilman kanssa. On suositeltavaa kokeilla chilireseptiä Australiaan, jotta sinulla olisi oma henkilökohtainen suosikkikrilli. Jos kasvatat omaa chiliäsi, voit jopa kokeilla erilaisia ​​makuja ja chililajikkeita.

Sinun on oltava varovainen, kun valitset ylimääräisen chilireseptin Australiaa varten, koska et halua, että se maistuu kuin alkuperäiset chilisi. Tämä johtuu siitä, että saat nauttia herkullisesta chilistä joka kerta, jos noudatat muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita. Kaikki jäähdyttimet tulevat samasta tehtaasta, joka on Capsicum frutescens. Sama kasvi tuottaa mausteista paprikaa, jota käytetään kaikkialla Australiassa, erityisesti ravintoloissa ja kotitalouksissa. Australiasta saamasi chilikasvi on kuitenkin mukautettu erityisiin olosuhteisiin ja se kestää äärimmäisiä lämpötiloja.

Chilliksen itävyysprosessi ei sisällä lainkaan lämpöä; se tapahtuu ilman lämmitystä tai muuta sellaista. Joten, jos mietit, miten saat ylimääräisen chilireseptin Australiaan, vastaus on yksinkertainen – tekemällä oma. Tämä menetelmä voi olla erittäin aikaa vievä, mutta on myös erittäin taloudellinen, jolloin voit syödä chiliä alkuperäisessä muodossaan, mikä on tietysti herkullista.

Niin kauan kuin sinulla on chilikasvien siemeniä, sinä olet kunnossa. Paras tapa tehdä oma ylimääräinen chiliresepti Australialle on ostaa siemeniä ja istuttaa ne itse. Voit säilyttää siemeniä purkilla ja laittaa purkin pimeään paikkaan, kuten kellariin tai autotalliin. Kun siemenet itävät, ne alkavat tuoksua ja tuoksu auttaa perheesi erottamaan chilien tuoreuden. Tuoksu pitää myös hyönteiset poissa, koska he vihaavat ajatusta syödä jotain, joka haisee kuin polttaminen.

Kun olet kasvattanut oman ylimääräisen chilisi, voit nyt saada sen kotiin valmiiksi. Voit tehdä sen niin kuumaksi kuin haluat, vaikka useimmat reseptit suosittelevat keskilämpöä. Et kuitenkaan välttämättä pysty hallitsemaan lämpötilaa, ja saatat päätyä paistamaan chiliä liikaa. Siksi suosittelen, että valmistat sen pieninä annoksina. Joko laitat vähän ylimääräistä chiliä ruokaan kerrallaan tai levitä se tasaisesti ruokaan.