Falling Cloud Game

Falling Cloud on taiteilija Takashi Maedan uusi flash-arcade-peli. Se on doodle-peli pojasta, jonka on pelastettava tyttärensä hädässä ennen kuin aika loppuu. Pelaat Tsubasana, joka joutuu ahdistukseen sen jälkeen, kun salaperäinen ja tuhoisa myrsky tuhoaa kodin. Kaupunkilaiset pelkäävät käydä orpokodissa peläten vahingoittavan lasta. Sinun on sitten pelastettava hänet ennen kuin aika loppuu.

Falling Cloud on flash-arcade-peli, joka on melko suosittu nuorten lasten keskuudessa. Siinä on useita hauskoja elementtejä, kuten lentäminen ja hyppääminen, jotka auttavat pelaajaa saamaan pisteitä. Sitä voidaan toistaa myös näppäimistöllä tai hiirellä, vaikka pelaaminen on mahdollista vain näppäimistöllä. Toinen tämän pelin suosittu ominaisuus on hiiren käyttö. Toiston aikana toiminto on mahdollista keskeyttää hiiren napsautuksella. Jotkin peliversiot edellyttävät nopeaa internetyhteyttä.

Tämä peli on yksi piilotettujen esineiden peleistä, jotka haluavat pelata enemmän. Vaikka tarina on riittävän yksinkertainen seurata, huomaat, että esineiden moninaisuus ja erilaiset käyttötavat tekevät pelistä jännittävämmän kuin useimmat muut pelit. Jos rakastat pelata doodleita, rakastat Falling Cloud -pelin pelaamista, koska siinä ei ole vain paljon mielenkiintoisia muotoja ja värejä, vaan myös suuri valikoima esineitä, joita doodleissa voi käyttää.

Pelissä olevien esineiden joukossa ovat tontut. Nämä tontut ovat kiiltäviä ja pieniä ja muuttavat mielipiteesi niistä kokonaan. Tontut ovat pilven muotoisia ja liikkuvat näytöllä sanelemallasi tavalla. On myös useita tasoja, joissa joudut tekemään joitain hankalia asioita pulmien ratkaisemiseksi, ja tasoilla on vaikeampi tarttua, kun jatkat niissä. Peli on erittäin haastava, mutta on myös erittäin viihdyttävä pelata.

Voit jopa räätälöidä tonttuasi muutamalla eri vaatevalinnalla. Tähän sisältyy nimesi painaminen otsaan tai tontun takaosaan. Tämä on toinen tapa saada osallistua tähän tekstiseikkailuun. Jos olet onnekas, voit kirjoittaa nimesi näppäimistöllä ja vastaanottaa matkapuhelimeesi tekstiviestin, jossa kerrotaan saavutuksestasi.

Tekstiseikkailun aktivoimiseksi sinun on syötettävä salainen koodi näppäimistöllä pitäen samalla välilyöntinäppäintä alhaalla. Kun olet syöttänyt salaisen koodin, sinut viedään takaisin tonttujen maailmaan, jossa sinun on etsittävä esineitä ja sijoitettava ne valittuun paikkaan tekstiseikkailun lopettamiseksi. Kun olet suorittanut tehtävän, sinut lähetetään takaisin päävalikkoon, jossa voit aloittaa Falling Cloud -pelin pelaamisen uudelleen. Joten, jos pidät ajatuksesta pelata haastava pulmapeli, joka vaatii sinua ajattelemaan luovasti jaloillasi, suosittelen lataamaan Falling Cloud Game for Chrome.