Fortnite Uudet Pelit

Säännöllisesti on tulossa melko paljon uusia Fortnite New -pelejä, jotka pitävät sinut istuimen reunalla ja haluavat pelata enemmän. Crave Entertainmentin uudet pelijärjestelmät ovat mielenkiintoisimpia. Jos pidät vanhoista peleistä, kuten Manhunt, rakastat varmasti uutta pelisarjaa, kuten Fortnite Evolved. Jos et ole varma vanhojen ja uusien eroista, jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Vanhan ja uuden Fortnite Evolvedin välillä on melko paljon yhtäläisyyksiä, mutta on myös melko paljon eroja. Molemmat pelit ovat erittäin yksityiskohtaisia ​​ja grafiikka on erittäin elävä. Pelin moottori on päivitetty kokonaan, ja siinä käytetään nyt uutta laatta- ja mallijärjestelmää, joka tekee kaikesta näyttävän niin elävältä. Pelissä on nyt parannettu tekoäly, joka tekee jokaisesta pelistä haastavamman.

Fortnite Fortnight haastaa pelaajat etsimään pakolaisia ​​ja vankeja luomalla turvallisia taloja linnakkeeseen. Nämä pakenevat voivat olla kuka tahansa edellisen pelin vangeista tai kuka tahansa yleensä. Uusissa peleissä uusi ominaisuus on, että jos pelaat ryhmän kanssa, ryhmän jäsenillä voi olla erilaisia ​​tavoitteita ja heille voidaan antaa erilaisia ​​tehtäviä pelin suorittamiseksi.

Näiden pelien grafiikalla ja äänillä on suurempi monikulmion määrä kuin vanhoissa peleissä. Tämä on seurausta enemmän muistitilan käyttämisestä uusien pelien luomisessa. Tämä on yksi syy siihen, miksi grafiikka on hieman parempi uudemmissa konsoleissa. Huomaat myös paljon paremman verkko- ja chat-järjestelmän itse pelissä. Fortnightilla on tällä hetkellä markkinoiden parhaita verkko-ominaisuuksia.

Koska tämä on huippuluokan peli, sinun pitäisi odottaa maksavan siitä vähintään 50 dollaria. Tosiasia on, että useimmat ihmiset eivät enää kuluta niin paljon rahaa videopeleihin. Fortnite on tullut niin suosittu, koska se on todella hauska peli. Ihmiset ovat soittaneet sitä viisi vuotta, eikä ole ollut paljon tuotekehitystä, joka voisi selittää suosiota. Fortnite tulee olemaan olemassa jonkin aikaa, ja voit odottaa mielenkiintoisia uusia julkaisuja matkan varrella.

Löydät monia verkkokauppiaita, joilla on myytävänä Fortnite. Paras paikka ostaa uusia pelejä on Internet. Sieltä löydät suurimman valikoiman pelejä edullisimpaan hintaan. EBayssa Fortnite New Games -osiossa on myös paljon uusia pelejä, joita voit pelata.