Free Online Games

Ilmaiset online-pelit ovat valloittaneet pelimaailman ja tarjoavat pelaajille mahdollisuuden pitää hauskaa tietokoneillaan mahdollisimman pienellä rahalla. Videopelejä ei pelata verkossa, mutta myös monenlaisia ​​muita sovelluksia, jotka voidaan ladata ilmaiseksi. Jotkut maailman parhaista sovelluksista ja peleistä ovat saatavilla ilmaiseksi, ja osa näistä peleistä löytyy suoraan Internetistä. Jos et ole koskaan nähnyt ilmaisia ​​online-pelejä, sinun pitäisi tietää joistakin niiden eduista ja haitoista.

Facebook on yksi suurimmista ilmaisten online-pelien tarjoajista, ja alustalla on satoja tuhansia sovelluksia. Suurimmat kalat Facebookin peleissä ovat urheilu, kaikenlaiset pelit ja sovellukset. Muutamia suosituimmista sovelluksista ovat FarmVille, Cut the Man ja FriendsTV. Facebookissa on laaja valikoima sovelluksia, ja jos etsit tiettyä peliä, sinulla ei ole ongelmia sen löytämisessä.

Toinen valtava ilmaisten online-pelien lähde on Internet itse, jossa on kirjaimellisesti tuhansia verkkosivustoja ilmaiseksi. Nämä verkkosivustot vaihtelevat Sudoku-sivustoilla luetelluista palapelisivustoista sosiaalisen median verkkosivustoihin, kuten MySpace. Monilla näistä verkkosivustoista on pelejä ladattavissa ilmaiseksi, ja monilla heistä on maksettu jäsenyys, jonka avulla pelaaja voi käyttää valtavaa tietokantaa peleistä. Kuten Facebookissa, isoilla kaloilla on usein erilliset pelit maksulliselle jäsenyydelle, jotka maksavat kuukausimaksun.

Suurin ongelma Internetissä saatavilla olevissa ilmaisissa online-peleissä on, että niissä ei usein ole maksullisen jäsenyyden verkkosivuston vuorovaikutteisuutta tai korkealaatuista grafiikkaa. Jopa parhaat pelit Facebookissa eivät ole kovin hienoja, joten maksullisen jäsenyyden tarjoaminen, joka tarjoaa paremman pelin laadun, on tietysti parempi idea kuin yrittää pelata flash-pelejä Facebookissa. Ongelmana on, että useimmat ihmiset haluavat laadukkaan pelin ilmaiseksi, joten heillä ei ole haittaa maksaa jäsenyydestä, jotta he voivat pelata niitä milloin tahansa. Mutta se on tavallaan turhaa tapaa saada aikaan sellaista viihdettä, jota haluat pelata. Jos todella haluat jotain, jota voit pelata uudestaan ​​ja haluat jotain, joka on hyvälaatuista ja hauskaa pelattavaa, kuukausimaksun maksaminen on paras vaihtoehto.

Jos etsit uusinta ja parasta ilmaisissa nettipeleissä, sinun kannattaa todennäköisesti löytää myös parhaat käytettävissä olevat ilmaiset sovellukset, joita voit pelata joko tietokoneellasi tai puhelimellasi. Aivan kuten isot kalat, on kirjaimellisesti satoja sovelluksia saatavilla sekä iPhone- että Android-alustoilla. Suurin ero on se, että liittymismaksuja ei ole, joten kuka tahansa voi aloittaa pelaamisen ilman, että hänen on syytä huolehtia siitä, että hän on nikkelöity kuukausimaksua vastaan.

Jos harrastat verkkopelejä, erityisesti ilmaisia ​​pelejä, olet epäilemättä kuullut joistakin alan suurista nimistä, kuten Zynga, Playdom ja Microsoft. Näiden yritysten lisäksi on monia pienempiä kustantajia, jotka luovat mielenkiintoisia sovelluksia useille eri luokille, mukaan lukien palapelit. Niin monilla vaihtoehdoilla pelata pelejä, miksi et tutustu alla lueteltuihin verkkosivustoihin ja katso, voisivatko he yhdistää sinut etsimäsi? Saatat vain olla yllättynyt!