Google Piirrä Ja Arvaa

Uusi Google SketchUp -lisäosa on tulossa verkkoon. Tämän uuden Google-ohjelman avulla lapset voivat olla luovia luonnoksillaan. Me kaikki tunnemme joitain upeita tietokonepelejä, jotka on kehitetty pienille lapsille. Monissa tapauksissa nämä pelit eivät ole vain kiinnostavia, vaan ne opettavat myös arvokkaita elämän oppitunteja. Itse asiassa monet näistä peleistä kehitettiin opetusvälineinä auttamaan lapsia kehittämään taitoja, joita he tarvitsevat aikuiseksi tullessaan.

Tiesitkö esimerkiksi, että Space Invaders -pelin on kehittänyt pakkomielteinen avaruuslennon fani? Jos olet kuin useimmat ihmiset, niin satut todennäköisesti myös nauttimaan pelaamisesta peleissä, jotka opettavat taitoja, kuten ongelmanratkaisua ja loogista ajattelua. Luultavasti et kuitenkaan tiedä, että jos pelaat tätä peliä lasten kanssa, voit oppia paljon heidän päättelykyvyistään. Saatat jopa huomata, että sinulle on opetettu jotain itsestäsi!

Lapset rakastavat piirtää ja maalata. Suurin osa heistä nauttii mahdollisuudesta ilmaista itseään taiteellisesti. Antamalla heille mahdollisuuden piirtää ja tehdä kuvia tavallisilla työkaluilla, joita käytämme päivittäin, voit opettaa heille ajattelemaan kriittisesti. Sama voidaan sanoa pelaamalla peliä, kuten Space Invaders. Vaikka se saattaa tuntua yksinkertaiselta peliltä, ​​se voi olla erittäin kiinnostava, ja opit paljon avaruuslennon eri näkökohdista lapsesi piirtämien kuvien avulla.

Vielä hauskempaa on käyttää Google Draw and Guess -peliä. Kuten nimestä voi päätellä, peliä käytetään kynällä tai lyijykynällä. Voit antaa lapsille luonnoksen, jonka he voivat ladata, ja pyytää heitä sitten yrittämään luoda virtuaalinen olento. Heidän on sitten arvattava oikea eläin voidakseen. Tämä peli on loistava valinta lapsille aloittaa varhaisessa vaiheessa asioiden tekninen puoli samalla kun pidetään hauskaa.

Lapset nauttivat myös mahdollisuudesta tulostaa taideteoksensa. Voit tulostaa niin monta kappaletta kuin tarvitset ja käyttää niitä luokassa tai jakaa ne muiden ystävien kanssa. He huomaavat, että tietokoneen vetovoima pystyy saamaan piirustuksensa näyttämään paremmalta kuin lyijykynällä ja paperilla luotut. Lisäksi heidän on yritettävä luoda uudelleen kuva, jonka he ovat piirtäneet omalle tietokoneelleen, mikä voi olla turhauttavaa heille, varsinkin jos jotain, mitä he eivät muista.

Parasta tässä pelissä on, että se ei ole vain lapsille. Kuka tahansa voi pelata tätä hauskaa peliä. Voit jopa tulostaa kopion joistakin lapsesi töistä ja näyttää sen ystävillesi. Lapsia inspiroi enemmän se, mitä he voivat nähdä edessään, sen sijaan, mitä he näkevät ruudulla, joten digitaalisen taiteen sijoittaminen sivulle voi olla erittäin motivoivaa. Tarvitaan vain vähän mielikuvitusta ja luovuutta, ja voit saada taiteen oppitunnin hetkessä.