Googlen Suositut Pelit

27. huhtikuuta alkaen ja seuraavien kahden viikon ajan Google julkaisee toisen kymmenen Google Popular Games -sarjaa, joista jokainen on kunnianosoitus yhdelle heidän suosituimmista Googlen suosituista peleistä. Tasot-pelissä luot yksinkertaisia ​​komentoja pulman ratkaisemiseksi. Jokaisella tasolla se kertoo kanillesi tarkalleen, kuinka valita porkkanat jokaisesta tasosta. Muutamat ensimmäiset tasot ovat hieman vaikeampia, mutta eivät liian vaikeita. Kun nouset tasolle, arvoituksista tulee vaikeampia, kunnes saavutat edistyneelle tasolle, jossa kani pystyy suunnittelemaan ja luomaan strategian kunkin tason ratkaisemiseksi ilman liikaa ajatuksia.

Kaksi näistä Googlen suosituista peleistä on Doodle Jump ja Hangman. Molemmat ovat tasopelejä, joita pelataan 2D-muodossa. Ensimmäisessä näistä suosituista peleistä olet siirtynyt useiden huoneiden läpi hyppäämällä alustalta tason saavuttamiseksi. Voit liikkua nopeammin törmäämällä seiniin, hypätä reikien yli tai käyttää vesiskootteria veden läpi. Putoessasi näet kuvan edellisestä edistymisestäsi, jotta tiedät, mitä edessäsi on.

Hangman-sarjassa sinun täytyy hengailla huoneissa vastaamalla kysymyksiin kirjoittamalla vaaditut oikeat vastaukset määritettyyn ajanjaksoon. Jos et saa sitä oikein ensimmäistä kertaa, odota, että joku liittyy peliin ja yritä uudelleen. Jokaisen näytön alareunassa on vihjepainike, joka auttaa sinua muistamaan, mitä sinun on vastattava. Tätä peliä voidaan pelata uudelleen niin monen pelaajan kanssa, ja on jopa luetteloita pelaajista, jotka liittyivät tiettyinä aikoina yrittämään ratkaista Hangmanin mysteerin. Tämä on hauska peli, jossa on pieni mukava kierre: kun epäonnistut, sinun on yritettävä uudelleen!

Yksi Googlen varhaisimmista kokeista oli sen tietokilpailupeli. Sinun on vastattava tietokysymykseen (useimmat niistä eivät ole liian vaikeita) tietyn ajanjakson aikana. Mitä kauemmin menet, sitä enemmän pisteitä saat. Kun on aika poistua pelistä ja se kertoo, ettet saanut tarpeeksi vastauksia, älä paniikkia. Olet pelannut vain muutaman minuutin! Onnea.

‘Vastauksiin perustuva peli’ on napsauttanut ruutua, jossa kysymys näytetään, ja vastaamaan sopivalla tekstillä. Kun kysymyksiin vastataan oikein, ne korostuvat punaisella. Uusi neliö ilmestyy, ja sinun on mentävä sinne napsauttamalla sitä jatkaaksesi! Se on hauskaa, ja neliötä kohti on yleensä vähintään yksi kysymys, joten vastauksista ei koskaan loppu. No, kannattaa katsoa!

Googlen muihin suosittuihin peleihin kuuluu ‘Words With Friends’, joka on edelleen beetaversiossa, mutta voit pelata sitä heti kirjautumalla Googlen beetatestausohjelmaan. Tämä on toinen hauska peli, jossa kirjoitat lauseen tai lyhyen lauseen (enintään 250 sanaa) ja näet, pystytkö luomaan suositun tunnisteen tai yleisen lauseen. Kun oikea tagirivi on luotu, voit napsauttaa sitä kirjoittaaksesi sen Google-sivullesi. Sitten ihmiset löytävät sen millä tahansa hakukoneella etsimällä kirjoittamaasi sanaa tai ilmausta. Hauskaa!