Helinä Keiju Pelit

Jos haluat pitää hauskaa ystävien kanssa juhlissa tai haluat vain kerätä matkapuhelimesi, kannattaa kokeilla Ringtone Fairy -pelejä. Nämä pelit ovat hauska tapa pitää hauskaa ja pitää matkapuhelimesi oikeassa tuulessa. Ne ovat hieno tapa saada matkapuhelimesi laulamaan.

Yksi näiden pelien hauskimmista ominaisuuksista on, että ne antavat sinun käyttää mielikuvitustasi. Esimerkiksi yksi soittoäänipuupeleistä, joita saatat löytää, kutsutaan nimellä Soundtracker. Tässä pelissä sinun on kirjoitettava joukko musiikkisävyjä puhelimen hakukenttään. Ongelmana on, että puhelin ei näytä yhtään sanaa, joka on ladattu muistiin. Voit ratkaista tämän ongelman pitämällä aloitusnäppäintä painettuna, kunnes sanaluettelo tulee näyttöön.

Kun sanat alkavat pelata, sinun on lopetettava ne painamalla välilyöntiä. Saatat huomata, että on sanoja, jotka toistavat itsensä. Paina niiden otsikkoa saadaksesi selville toistettavat sanat. Kun olet oppinut sanan, soita kappale painamalla Enter.

Toinen peli, jonka saatat löytää, on nimeltään Ringtone Jam. Tämä peli edellyttää, että kirjoitat useita suosittuja kappaleita, jotka haluat kuulla matkapuhelimellasi. Tätä varten sinun tulisi laittaa kappale GPS: ään ja osoittaa se puhelimeesi. Sitten se näyttää useita vaihtoehtoja ja antaa sinun valita yksi. Voit pelata tätä peliä kytkemällä soittoäänen päälle, jotta se alkaa pelata, kun painat kotinäppäintä kahdesti.

Suurin osa tämän tyyppisistä peleistä edellyttää, että lataat kappaleet ensin puhelimeesi. On joitain, joiden avulla voit valita kappaleet myös tietokoneeltasi. On parasta varmistaa, että käytetyt tiedostot ovat turvallisia, koska jotkut voivat vahingoittaa matkapuhelintasi. Kun olet löytänyt oikeat puhelimeesi, olet valmis lähtemään saamaan soittoäänen!

Kun olet löytänyt upean soittoäänen, on aika löytää joku, joka haluaa jakaa sinulla olevat äänet. Tämä voidaan tehdä liittymällä yhteisön sivustoon. Näillä sivustoilla on yleensä miljoonia jäseniä ympäri maailmaa, joilla on samat kiinnostuksen kohteet. Sinun tarvitsee vain laittaa pyyntösi sävystä, ja ne antavat sinulle parhaat tulokset. Muista, että Internetissä on monia erilaisia ​​soittoäänipelejä, mutta suurin osa niistä on hauskoja ja edullisia!