Human Fall Flat Peli Tietokoneelle Kokemuksia

Ihmisen syksyn tasainen peli on hyvin kuuluisa aivoriisitekijä, joka on suunniteltu saamaan sinut ajattelemaan kovasti kaikkia elämässäsi tekemiäsi päätöksiä. Tämä aivoriisu tunnetaan yleisemmin mielipelinä, ja venäläiset psykologit kehittivät sen ensin muutama vuosi sitten. Monet yritykset ovat onnistuneesti käyttäneet sitä kouluttaakseen työntekijänsä erilaisiin tehtäviin. Se on erittäin tehokas, koska se voi parantaa kognitiivisia kykyjäsi vaikuttamatta mielialaan tai käyttäytymiseen. Alla on joitain vinkkejä tämän jännittävän pelin käyttämiseen elämässäsi:

Ensinnäkin, varmista, että et koskaan tule liian mukavaksi edessäsi oleviin tehtäviin. Itse asiassa sinun tulee aina yrittää katsoa ympärillesi ja tehdä uusia ideoita ja valintoja. Tämä estää sinua jäämästä loukkuun tiettyyn rutiiniin, josta ei ehkä ole mitään hyötyä sinulle. Jos tunnet hämmennystä, lopeta pelin pelaaminen heti ja aloita muiden vaihtoehtojen etsiminen.

Toiseksi, jos huomaat kyllästyvän helposti ihmisen syksyn tasaisen pelin pelaamiseen tietokoneelle, sinun on yritettävä lukea mielenkiintoisia materiaaleja tai sanomalehtiä pelatessasi sitä. Lukeminen voi todella auttaa sinua stimuloimaan aivojasi ja tekemään niistä aktiivisempia. Tämä on myös erinomainen mahdollisuus harjoitella muistiasi. Lisäksi voit yrittää muistaa koko luettelon numeroista, symboleista tai väreistä, jos aiot käyttää niitä tulevissa peleissä.

Tietokonekokemuksen inhimillisen kaatumisen loppuun saattamiseksi sinun on tiedettävä, milloin kuolet tai menetät tason. Kun tämä tapahtuu, sinun on käynnistettävä taso nopeasti uudelleen, ennen kuin aivosi vahingoittuvat. Itse asiassa sinun tulisi välttää hiiren ja näppäimistön käyttöä hinnalla millä hyvänsä, jos haluat varmistaa, ettet pilaa aivoasi pysyvästi. Jos haluat käyttää näitä työkaluja, sinun tulisi oppia hallitsemaan niitä huolellisesti. Lisäksi sinun ei pidä koskaan unohtaa, että muistaminen on myös yksi kaikenlaisista peleistä, etenkin tietokoneille tarkoitetuista.

Lopuksi, sinun tulisi yrittää välttää ihmisen kaatumisen käyttämistä tietokoneiden käyttökokemuksille, jos et tiedä kuinka hallita tunteitasi hyvin. Itse asiassa peli vaatii sinua käyttämään paljon tunteita, kuten vihaa, pelkoa ja jopa surua. Jos et pysty käsittelemään näitä voimakkaita tunteita, sinun pitäisi unohtaa yrittää viimeistellä pelin tasot. Sen sijaan sinun pitäisi yrittää löytää toinen tapa hallita tunteitasi. Lisäksi sinun tulisi oppia hallitsemaan hengitystäsi välttääksesi paniikkikohtauksia pelin aikana.

Ihmisen kaatumisen pelaaminen tietokoneelta saattaa tuntua yksinkertaiselta tehtävältä. Muista kuitenkin, että tietyt pelit ovat mahdotonta. Esimerkiksi pudotus erittäin korkealta paikalta on mahdotonta useimmissa peleissä. Sen sijaan putoaminen hyvin matalalta paikalta on melko yleistä. Siksi sinun pitäisi myös tietää, että peli ei ole todellinen simulaatio todellisesta elämästä. Jos haluat todella nauttia ihmisen kokemuksesta laskea tietokonekokemusta, sinun tulisi tietää, miten hallita tunteita hyvin ja välttää paniikkikohtauksia.