Huvipuiston Teko Pelit

Huvipuistojen tekeminen peleissä on kuumin uusi trendi, ja tämä ei rajoitu vain teemapuistoon, vaan kaikkialle. On niin helppoa vain istua tietokoneen ääressä ja aloittaa omien peliesi tekeminen, koska näet ne kaikkialla ympärilläsi. Tätä rakastan ja olen varma, että myös sinun. Lisäksi on, että tämä huvipuisto voi tehdä pelejä esimerkiksi YouTuben sivustoilla, ja ne ovat todella hauskoja.

Esimerkiksi yksi suosikkihuvipuistojen valmistuspeleistämme on peli nimeltä “Bullfrogs: Amphibious Frogin seikkailut”. Bullfrog-tuotokset ovat todella ottaneet videopelialan myrskyyn ainutlaatuisilla ja jännittävillä teemapuiston videopeleillä. Jos rakastat sammakoita, tämä on pakollinen peli. Rakastimme sitä erityisesti, kun he päättivät hankkia kaikki typerät tavarat pelistä, jotta se olisi lapsiystävällisempi, kuten pienet kädet ja jalat, sammakot, jotka hyppäävät pienille kilpikonnille, ja paljon muuta.

Toinen suosittu teemapuisto, joka tekee pelejä, on nimeltään “Molyneux”. Tämä on pulmapeli / toimintapeli, jossa ratkaiset pulmia ja haasteita, jotta pääset seuraavalle tasolle. Aloitat valitsemalla hahmosi, ottamalla esineen esiin ja avaamalla sen sitten oven, potkaistaksesi seinän alas tai mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta pääset eteenpäin peliin. Voit myös käyttää pelisi sisällä esineitä, kuten autoja, lentokoneita ja jopa jättiläistä juustopäätä! Tämän kehitti Molyneux itse, ja hän keksi tämän erittäin hienon pulmapelin, josta ihmiset voivat nauttia vapaa-ajallaan.

Peliharrastuksissani annan henkilökohtaisen suosikkipelipelini, jonka kaikkien tulisi tarkistaa ja kokeilla: _8. Tämä on viimeinen erä _8-sarjassa ja ensimmäinen jatko _5 rodun paremmalle. Se tapahtuu vaihtoehtoisella aikajanalla ensimmäisen pelin tapahtumien jälkeen. Tässä pelissä pelaat Alexina, joka löytää itsensä uuden Sega Genesis -järjestelmän (järjestelmän, jota ei ole vielä julkaistu Japanin ulkopuolella) hallussa.

Saatuasi järjestelmäsi Alex siirretään toariumiin, jossa hän kokoontuu joidenkin muiden epätodennäköisten hahmojen kanssa pelastaakseen maailman. Peli tapahtuu rauhallisella planeetalla nimeltä Void_, jossa outoja olentoja vaeltaa maata. Kun aloitat pelin, sinua tervehtii poika, joka on jumissa kryogeenisen putken sisällä ja pyytää sinua pelastamaan isänsä. Kun astut putkeen, Alexin täytyy matkustaa esteiden täyttämän sokkelon läpi pelastaakseen isänsä, ja matkan varrella hän tapaa monenlaisia ​​outoja hahmoja, mukaan lukien lihava tyttö, joka muuttuu pahaksi pedoksi, pojaksi, joka muuttuu robotiksi ja monet muut. Nämä kaverit yhdessä satojen muiden kanssa auttavat Alexia pääsemään läpi kaikki tasot ja ansaitsemaan pelin monien vihollisten sydämet, jotka koostuvat lihavista miehistä, jotka etsivät aina tapoja satuttaa Alexia,

Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta julkaisusta, jonka otsikko on “Labyrintit ja kaksintaistelijat: paras koskaan megapeli”, joka sisältää myös Alexin ja hänen kilpailijoidensa paluun heidän ottaessaan vastaan ​​pahan tohtori Darkkanin. “Labyrintit ja kaksintaistelijat” -sarjasta on tullut yksi suosituimmista peleistä pelihallissa mielenkiintoisen tarinan, hyvin tehdyn grafiikan ja äänitehosteiden ansiosta. Jos haluat pelata haastavia retro-pelejä, “Labyrintit ja kaksintaistelijat: paras koskaan megapeli” saattaa olla peli sinulle.