Ilmainen Hertta Pasianssi

Free Hearts Solitaire on pasianssin versio, jonka on kehittänyt Microsoft. Se oli yksi varhaisimmista ohjelmista henkilökohtaisille tietokoneille ja on edelleen yksi suosikeista jopa näihin päiviin saakka. Jos olet ollut Solitaire-pelien fani ensimmäisestä versiosta lähtien, tiedät tarkalleen, mistä puhun. Se on epäilemättä yksi parhaimmista versioista tähän mennessä.

Joten mikä tekee Free Hearts Solitairesta erilaisen kuin muut pasianssipelit? No, on olemassa muutama ero, joista haluat ehkä tietää, jos olet innokas pasianssipelaaja. Ilmeinen ero on ulkonäkö. Free Hearts Solitaire -käyttöliittymä ja asettelu eroavat täysin muista Solitaire-versioista, vaikka molemmat peliversiot ovat yhtä hauskoja ja koukuttavia.

Free Hearts Solitaire on paljon enemmän yhteistä muiden pasianssiversioiden kanssa kuin pelkkä ulkonäkö. Yksi samankaltaisuus on pasianssisääntöjen ja algoritmien käyttö, jotka helpottavat pelin oppimista aloittelijoille. Toisin sanoen algoritmit, jotka auttavat sinua oppimaan pelin paljon nopeammin kuin perinteiset säännöt. Vaikka perinteinen pasianssi on edelleen suosittu, sitä ei ole niin helppo oppia kuin joitain online pasianssipelejä. Free Hearts käyttää myös omia solitaire-sääntöjään. Vaikka nämä säännöt ovat erilaisia ​​kuin perinteisessä pasianssissa, ne ovat silti riittävän yksinkertaisia ​​aloittelijoille, jotta he saisivat käsityksen ennen siirtymistä vaikeampiin pasianssiversioihin verkossa.

Yksi suurimmista eroista Free Hearts Solitairessa on se, että muilla pasianssimuunnelmilla ei ole mahdollisuutta käyttää Freecelleja. Freecells on erityinen korttityyppi, johon voit sijoittaa kortteja mihin tahansa pöydälle, mutta kaikki muut kortit ovat yhtenäisiä mustia (ei jade-vihreitä, oransseja jne.). Tämä tekee Freecellistä erittäin toivottavaa, koska voit kätkeä ei-toivotut kortit helposti tällä tavalla. Koska kaikki kortit ovat samanvärisiä, kaikki sopivat helposti yhteen ja vapaita soluja on paljon helpompi käsitellä. Voit helposti hallita strategiaa käyttää ilmaisia ​​soluja auttaaksesi voittamaan suurimman osan kierroksista Free Hearts Solitaire -sovelluksessa.

Suurin osa Vintage-painosarjojen klassisista pasianssipaneeleista on painettu tavallisilla neljällä korttipuvulla. Free Hearts Solitaire: n ainutlaatuisuus on siinä, että se oli yksi ensimmäisistä Solitaire-kannista, joihin oli painettu 16 erityyppistä korttia. Free Hearts Solitaire -sovelluksen ainutlaatuisuus johtuu tavasta, jolla pystyt mukauttamaan korttipakettiasi valitsemalla minkä tahansa pelin sisältämästä kuudestatoista eri ilmaisesta kuviosta. Voit esimerkiksi tulostaa sydämen, jossa on jade-vihreä tausta, sydämen muotoinen, ruusu-pasianssikortti tai mikä tahansa muu haluamasi kuvio. Tämän kannen tulostusprosessin avulla voit myös tulostaa mukautettuja kortteja, joissa on kultainen reunus, hopea reunus tai mikä tahansa muu haluamasi asettelu.

Akvamariini-pasianssipeli on saanut ylistäviä arvosteluja monilta pasianssipelien ystäviltä. Monet klassisia pasianssipelejä tuntevat ihmiset ovat vaikuttuneita siitä, kuinka hyvin Free Hearts pasianssi pelaa. Useimmat arvostelijat ovat yhtä mieltä siitä, että peli on haastava, mutta ei äärimmäisen vaikea, kuten jotkut klassiset pasianssipelit, joita pelasimme aiemmin. Yksi positiivinen asia Free Hearts Solitaire -pelissä on, että pelisäännöt on helppo oppia. Toisin kuin muut pasianssipelit, Free Hearts Solitairessa ei ole äärimmäisen monimutkaista ulkoasua, joten kenen tahansa on helppo noutaa ja pelata. Voit pelata ilmaisilla kuvioilla tai voit käyttää vakiovarusteita.