Ilmainen Sims Peli Netissä

Jos aiot hankkia ilmaisia ​​sim-pelejä, jotta voit nauttia ajastasi verkossa, tämä artikkeli kertoo sinulle, miten edetä siinä. Ennen kuin aloitat ilmaisen sim-pelin, sinun on tiedettävä, että ilmaisilla online-peleillä on tiettyjä rajoituksia. Sinun on oltava tietyn iän yläpuolella, jotta voit käyttää niitä ilman sims-tilin tarvetta. Ja mikä tärkeintä, sinun on luettava sivustoon liittyvät ehdot ennen niiden aloittamista tai käyttämistä.

The Sims 4: n ilmainen online-lataus PC-versio. Tänään voit ladata ilmaisen PC-pelin helposti tietokoneellasi. Kopioi vain pakattu tiedosto työpöydälle kopioimalla yksi tiedosto “Sims -Free Play” -kansiosta. The Sims 4: n ilmainen online-peli, täysin ilmainen versio ilman maksua eikä viruksia.

Olin hyvin kiinnostunut saamaan Google Play -version, koska se on yhteensopiva kannettavan gadgetini kanssa. Koska pelin mobiiliversiota ei ollut saatavilla, päätin hankkia PC-pelin. Ensin ladasin “Sims” -sovelluksen Google Play Kaupasta. Napsautin sitten “Sims Free Play” ja valitsin linkin, jonka Google Play antoi. Sen jälkeen napsautin “portaali” -kuvaketta kuvakkeiden vieressä aloitusnäytössä.

Kun minua lopulta kehotettiin aloittamaan pelin pelaaminen, olin erittäin tyytyväinen ilmaiseen kokeilupeliin. Sain nähdä kaikki ystäväni ja muut käyttäjät ympäri maailmaa ja pelasin heidän kanssaan erilaisia ​​haasteita. Minulla oli myös mahdollisuus löytää uusi ystävä nimeltä Andy, jonka tapasin Facebookissa. Hän antoi minulle vinkkejä pelistä ja kutsui minut ystäväksi.

Sen kanssa ladasin “Sims Heroes” -pelin ja aloin pelata sitä. Huomasin heti, että tällä verkkopelillä on minulle hauskaa. Kokemukseni ilmaisesta kokeilupelistä antoi minulle luottamuksen, että pystyn menestymään hyvin haasteissa. Lisäksi tutustuin muihin pelaajiin ja jatkoin pelaamista heidän kanssaan kentällä todistaakseni taitoni.

Saadaksesi ilmaisen kokeilutarjouksen, sinun täytyy mennä “Sims Heroes” -sivustolle ja rekisteröityä ilmaiseen kokeiluun. Saat koodin sähköpostitse. Kun sinulla on koodi, voit ladata ja pelata peliä ilmaiseksi. Joten, jatka ja pidä hauskaa.