Ilmaiset Lasten Pelit 1001

Tällä kertaa Free Kids Games 1001 tarjoaa kymmenen ilmaista lastenpeliä vain esikoululaisille. Nämä pelit ovat osa uutta ja jännittävää Free Kids Games Essentials -kokoelmaa. Jokaisen pelin ovat suunnitelleet palkitut lasten pelisuunnittelijat, jotka tarjoavat sellaista laatua, jota voit odottaa Imaginextin tai Leap Frogin luojilta. Esimerkiksi Free Kids Games 1001 -pelissä nuoret oppijat oppivat rakentamaan kauniin hiekkakivilinnoituksen, jossa on ansaovi, piirtohuoneita ja makuuhuoneita sekä ripustamaan jalusta- ja istutuskoneita. He voivat myös hyödyntää mielikuvitustaan ​​rakentamalla oman linnoituksensa, jossa on leluja ja lelujen säilytystilaa.

Peli nimeltä Free Kids Games 1001: The Jigsaw World Tour on jännittävä johdatus palapelien jännittävään maailmaan. Pelaajat ottavat luovuuden rullan, kun he päästävät mielikuvituksensa villiin ja rakentavat kauniin palapelin alusta loppuun. Pelin jokaisessa vaiheessa on useita erilaisia ​​eläinmuotoja, joita voidaan käyttää työkaluina, joista jokaisella on oma erityinen taitonsa, joka voi auttaa sinua saamaan pisteitä ja avaamaan bonustietoja laudan jokaisesta ruudusta. Sinulla on mahdollisuus käyttää kaikkia eläimiä kerralla, tai voit tallentaa osan niistä myöhempää vaihetta varten ja palata niiden luokse myöhemmin. On myös erityisiä lisävoimia, jotka voit ostaa antamaan sinulle ylimääräisiä elämiä, ja erityisiä esineitä ja rakennuksia, jotka auttavat sinua tehtävässäsi.

Peli on erittäin värikäs ja siinä on monia erilaisia ​​eläimiä, jotka tekevät siitä todella hauskan. Tyttäreni tykkää erityisesti todella isoista kissoista ja seeproista, jotka ovat pelissä ja näyttävät hyvältä perävaunussa. Hänelle on hauskaa, että hän voi käyttää kaikkia eläimiä pulmien ratkaisemiseen ja rakentaa parhaan näköisen palapelin pelin voittamiseksi.

Palapelin rakentamistapa on täysin sinun tehtäväsi. Voit myös käyttää pelin mukana toimitettua sisäänrakennettua palapelin rakennustyökalua tai luoda oman. Pelin päätavoitteena on nähdä, kuinka paljon tilaa sinulla on ennen kuin loppuu huone ladata ilmaisia ​​pelejä lapsille tämän kanssa. Saat paljon erilaisia ​​eläimiä, joista valita, ja aikarajan kellon voittamiseksi ja viimeistelemiseksi. Vaikka eri tasoja on melko paljon, en usko, että yhtäkään niistä on liian vaikea voittaa.

Yksi syy, miksi pidän tästä pelistä niin paljon, on se, että se on niin ilmainen, ja minun täytyy vain etsiä peli Internetistä. Jos olet jotain minun kaltaista, saatat kyllästyä vain etsimiseen hakukoneista yrittäessäsi löytää jotain. Saatat jopa masentua, kun et löydä etsimääsi ja päädyt siirtymään seuraavalle verkkosivustolle. Kun lataat ilmaisia ​​pelejä lapsille, sinun ei tarvitse koskaan huolehtia tästä, koska tiedät, mistä aiot löytää etsimäsi pelin.

Ilmaisia ​​lasten pelejä on kaikkialla, mutta et ehkä löydä niitä tietyiltä verkkosivustoilta. Jos et löydä tiettyä sivustoa, jolla olisi haluamasi lapsen peli, voit aina käyttää hakukonetta, kuten Google tai Yahoo! yrittää löytää se. Mikään ei ole parempaa kuin löytää etsimäsi tarkka sivusto, kun haluat ladata ilmaisia ​​pelejä lapsille.