Ilmaiset Obby Pelit

Internetissä on paljon ilmaisia ​​Obbies-pelejä, joita voit pelata. Löydät tällaisen ilmaisen pelin hakukoneestasi tai sosiaalisen verkostoitumisen sivustolta. Tämän tyyppinen peli on erittäin suosittu monille ihmisille, etenkin niille, jotka pelaavat peliä rentoutuakseen päivittäisestä stressistä. Itse asiassa on paljon ihmisiä, jotka ovat todella riippuvaisia ​​tällaisten ilmaisten online-pelien pelaamisesta. On jopa joitain, jotka liittyvät ilmaiseen Obbie-peliin voidakseen voittaa palkintoja ja käteistä palkkiona ponnisteluistaan.

Yksi parhaista ilmaisista online-peleistä on Cityville. Tämä on yksi mielenkiintoisimmista ilmaisohjelmista, joita kuka tahansa voi saada. Sinun on tiedettävä, miten kaupunki rakennetaan pelin aloittamiseksi, ja kun olet tehnyt, näet kaiken, mitä sillä on tarjottavanaan. Tämä auttaa myös kehittämään oman strategian, joka auttaa sinua pääsemään tasoille.

Poliisiasema on toinen jännittävistä ilmaisohjelmista. Voit nähdä suosikkihahmosi TV-sarjassa. Vaikka tässä pelissä on paljon asioita, sinun ei tarvitse huolehtia tuhlaa liikaa aikaa kaiken loppuun saattamiseen. Tämän lisäksi voit myös käyttää ajoneuvoja, kuten busseja ja paloautoja. Ajoneuvojen avulla voit siirtyä kaupungin eri pisteisiin.

Island of Doctor Knack on myös erittäin jännittävä ilmainen peli kaikille. Sinut ohjataan paikkaan, josta sinun on löydettävä kohteita, joita voit käyttää merkin tallentamiseen. Tämän lisäksi opit myös useita faktoja saaren elämästä ja lopulta sinusta tulee itse lääkäri. Jos haluat tehdä enemmän tasoja tässä pelissä, sinun on löydettävä lisää salaisuuksia sen sijainnista.

Toinen näistä ilmaisista peleistä on Backgammon. Tätä peliä on parasta pelata, kun aloitat uuden ruudukon. Tutustumalla kaikkiin muihin ruutuihin tiedät kuinka strategisoida niin, että saat maksimipisteitä. Tämän lisäksi voit myös ostaa aseita ja muita kappaleita parantaaksesi voittomahdollisuuksiasi. Kun sinusta tulee tarpeeksi taitava pelaamaan backgammonia, tiedät, että se on hauska peli.

Yksi mielenkiintoisimmista ilmaisista peleistä, joita voit kokeilla, on Cornhole-peli. Kuten aiemmin mainittiin, tämä peli liittyy Cornhole-pelaamiseen. Tässä pelissä sinun täytyy heittää laukku, joka sisältää maissia tai papua, ja varmista, että se putoaa suoralla linjalla. Tämän lisäksi käytät myös pistettä, jonka saat lyömällä pussiin. Voittaaksesi sinun tulee osata pelata hyvin.