Ilmaiset Pelit Puhelimeen

Ilmaisia ​​pelejä puhelimeesi IOS: lla voidaan pelata useilla laitteilla, kuten Blackberry, Android, iPhone ja niin edelleen. Älypuhelinten suosion lisääntyessä ei ole yllätys, että myös mobiilipelit ovat suosittuja. Puhelimesi ilmaisia ​​pelejä voi helposti ladata Internetistä ja käyttää viihdyttämään itseäsi kämmenelläsi. Itse asiassa monet ihmiset luottavat nyt matkapuhelimiinsa, kun he matkustavat poissa kotoa. He pääsevät helposti ilmaisiin IOS-peleihin, jotka on suunniteltu ihmisten tarpeita silmällä pitäen.

Lähes kaikilla puhelimesi ilmaisilla peleillä on erityinen vaatimus, jonka pelaajan on täytettävä voidakseen nauttia niistä täysin. Täällä sovelluskaupat tulevat esiin. Sovelluskauppojen avulla käyttäjät voivat selata suosituimpia markkinoilla olevia mobiilipelejä. He voivat valita miellyttävät ja ladata ne sitten vastaavasta kaupasta.

Paljon ilmaisia ​​pelejä puhelimeesi sisältää useita jännittäviä värejä. Niiden avulla voit vaihtaa luurin väriä liu’uttamalla kosketusnäyttöä tai painamalla pitkään kameran painiketta. Tämän ominaisuuden avulla pelaajien on helppo mukauttaa puhelimensa mielialan tai tilaisuuden mukaan. Joten, siirry ja asenna peli, josta pidät eniten ja valmistaudu pitämään hauskaa.

Hungry Shark Evolution on yksi kaikkien aikojen ladatuimmista iPhone-sovelluksista. Jos haluat ladata pelin puhelimeesi, mene vain sovelluskauppoihin, etsi Hungry Shark Evolution ja asenna se. Voit myös ostaa Hungry Shark Evolutionin ilmaiseksi Google Play Kaupasta. Kun se on asennettu, kosketa näyttöä ruokkiaksesi kaloja ja kun tapat kalat, se putoaa nyt meren pohjaan ottamalla alas käteisellä täytetyn aarrearkun, jonka voit myöhemmin nostaa eri tavaroille, kuten ruoalle ja aseita.

Toinen älypuhelimesi hienoimmista ja suosituimmista ilmaisista peleistä on outo toiminta- / strategiapeli nimeltä Android Police. Sen avulla voit olla android-poliisi ja ratkaista rikoksia tutkimalla ja ottamalla kiinni epäiltyjä. Voit joko käyttää kameraa etsintätöiden tekemiseen tai voit myös kohdistaa taskulamput parempien tulosten saavuttamiseksi. Tämän älypuhelinsovelluksen hauska asia on, että voit pelata sitä joko yksin tai jopa neljä ystävää voi liittyä hauskaan napauttamalla yhtä neljästä kuvakkeesta ja olet sitten valmis ratkaisemaan mysteerin.

Lopuksi, jos rakastat taistelupelien pelaamista Android-älypuhelimellasi, sinun ei tarvitse etsiä enää, koska laitteellesi on julkaistu yksi kaikkien aikojen eniten ladatuista taistelusovelluksista. Tämä peli nimeltä Super Fight on suunniteltu testaamaan taistelutaitojasi, ja siihen kuuluu useita asetuksia, jotta voit aloittaa pienessä mittakaavassa tai edistyneellä asetuksella. Sen jännittävän tarinan ja kahdeksan ainutlaatuisen taistelutyylin ansiosta sinun ei pitäisi olla yllättynyt siitä, kuinka hauskaa tätä taistelupeliä on pelata matkapuhelimellasi. Jos olet innokas taistelupelien fani, sinun täytyy ehdottomasti tarkistaa puhelimesi Super Fight tänään!