Ilmaiskierroksia Ilman Kierrättystä

Ensimmäinen tutkimuksistani ilmaiskierrosten saamisesta ilman kierrätystä oli hieman sekava. Olen ollut verkossa tarpeeksi kauan tietäen, että on paljon “ilmaisia” asioita, jotka kuulostavat liian hyvältä ollakseen totta, ja spin-hoidot näyttivät kuuluvan tähän luokkaan. Kehruu on prosessi, jossa astia täytetään ilmalla ja sitten kehrätään luomaan enemmän happea sisälle. Kierrätys näyttäisi olevan järkevää, koska muovit hajotettaisiin pieniksi pelleteiksi tai palloiksi, mutta ei.

Joten jatkoin etsimistä ja löysin lopulta kunnollista tietoa. Pohjimmiltaan pyörität astiaa jonkin aikaa, kunnes kaikki muoviterät on kerätty, ja sitten voit laittaa astian roskakoriin. Kuulostaa melko yksinkertaiselta suunnitelmalta, ja se onkin – kunnes katsot tilastoja siitä, mitä muoveille tapahtuu niiden pyöriessä. On käynyt ilmi, että suurin osa muoveista ei hajoa, koska muovit ovat niin pieniä. Nämä tiedot kierroksista ilman kierrätystä eivät todellakaan ole niin rohkaisevia.

Toinen ongelma on, että suurin osa muoveista pyörii hyvin lyhyen aikaa ja sitten ne vain makaavat lattialla. Tämä tarkoittaa, että pyörii ilman kierrätystä -keräilijän on oltava aivan sen vieressä kiinni muovit, tai he istuvat vain ilmassa, kunnes ne kerätään. Itse asiassa joskus niitä ei edes kerätä – muovit, jotka makaavat maassa pysyäkseen siellä ja mätänemässä, keräävät likaa ja muita epäpuhtauksia prosessin aikana. Tämä tarkoittaa, että huoneen ilmanlaatu keräyksen aikana ei ole vain muovijätteen, vaan myös muiden epäpuhtauksien saastuttama. Tämä on tietysti suuri ongelma, ja asia, joka on ehdottomasti otettava huomioon käytettäessä kehruujärjestelmiä, kuten Spins Without Recycling.

Huomasin myös, että et voi käyttää vain vanhaa säiliötä Spins ilman kierrätystä -kokoelmallesi. Jokainen kontti on ennalta varmennettava turvalliseksi tätä tarkoitusta varten. Jotkut sopivat vain muoville ja toiset metallille – mikä on hienoa, mutta ei sovellu kehräimien keräämiseen ilman kierrätystä. Säiliöiden on täytettävä tietyt vaatimukset, ja FDA: n on sertifioitava ne ennen kuin niitä käytetään kerääjien keräämiseen.

Jos haluat käyttää tätä järjestelmää muuhun kuin linkousastian puhdistamiseen, saatat huomata, että tarvitset myös joitain lisälaitteita. Jotkut ihmiset käyttävät esimerkiksi suurta ilmakompressoria virran keräyslaitteisiinsa. Jos teet tämän, haluat sijoittaa laadukkaaseen ilmakompressoriin, jonka voit pitää hyvässä toimintakunnossa. Kompressorin käyttäminen voi tarkoittaa eroa tehokkaan kierrätyksen ja epäpuhtauksien tehokkaan puhaltamisen välillä.

Kierrokset ilman kierrätystä ovat upeita sarjoja, jotka voivat todella auttaa pyrittäessä tulemaan maapallon ystävällisemmiksi. Jos kuitenkin jatkat tätä reittiä, sinun on silti harkittava, haluatko mennä perinteisellä reitillä, ja kerätä kiekkoa itse. Keräyslaatikot on riittävän helppo vaihtaa, mutta on aina mahdollista, että menetät joitain pieniä esineitä laatikon pohjassa. Jos et halua investoida niihin, sinun kannattaa harkita pussin ostamista, mikä on sopivin tapa kierrättää tällä järjestelmällä. Laukut ovat myös erittäin edullisia ja voivat auttaa sinua saavuttamaan hiilijalanjäljen vähentämistavoitteet.