Ilmaiskierroksia Ilman Talletusta Heinäkuu 2019

Lawn Tennis Association tai LANA järjestää ilmaiskierrostapahtuman heinäkuun alussa, jotta kaikki yhdysvaltalaiset pelaajat voivat kokeilla ilmaisia ​​palveluja vuoden ajan. Tämä on osa Lawn Tennis Confidence Month -tapahtumaa, jonka tavoitteena on lisätä urheiluun ilmoittautuneiden pelaajien määrää. Ilmaiskierrostesti antaa pelaajille mahdollisuuden saada viisi ilmaista palvelua 30 minuutin jakson aikana. Pelaajien, jotka haluavat saada palvelun ilmaiseksi, on osoitettava, että heillä on maksettu harjoittelupalvelumaksut ennen kuukauden alkua. Kun 30 minuutin jakso on alkanut, jokaisen pelaajan ensimmäinen annos on ilmainen, kunhan he eivät ole korkeimmalla sijalla.

Luottamuskuukausi on kuukauden mittainen tapahtuma, jossa pelaajat haaveilevat parhaista sijoituksista sijoittumalla hyvin virallisiin pari- ja kaksinpeliturnauksiin. Sijoitusjärjestelmä toimii edellisen kauden suorituskyvyn perusteella, ja kaikkien yksin- tai kaksinpelissä kilpailevien pelaajien on aloitettava numerosta 1. Turnauksen finaalit pidetään New Yorkissa.

Pelaajat voivat valita ilmaisen palvelun joko päivän ensimmäisessä tai toisessa pelissä. Tämä tarkoittaa, että ensimmäisen pelin ensimmäinen annos on aina ilmainen. He voivat myös valita ilmaiskierroksen jokaisen saman pelin palvelun jälkeen. Ilmainen palvelu kestää kahdesta viiteen minuuttiin sen mukaan, kuinka monta peliä pelaaja on pelannut.

Kun pelaaja pelaa yli kymmenen peliä kuukaudessa, hänen vapaa palveluaikansa lyhenee kaksikymmentä prosenttia. Tämä tarkoittaa, että pelaaja saa vain viisi ilmaista palvelupistettä per peli. Myös muutamia muita näkökohtia. Jos pelaaja on täyttänyt kahdeksantoista vuoden, hän osallistuu automaattisesti turnaukseen riippumatta siitä, onko hän vielä saanut ilmaisen palvelun yhdessä pelissä.

Jos pelaaja päättää pelata virtuaalisessa paikassa, hän ei saa käyttää tenniskenttää, joka sillä olisi, jos hän olisi ilmoittautunut tapahtumaan todelliselle tenniskentälle. He eivät myöskään pysty valitsemaan pelaajia, joiden kanssa he haluavat pelata keskenään kilpailuissa. Useimmissa virtuaalisissa paikoissa on kuitenkin useita erityyppisiä kenttiä, joista pelaaja voi valita. Joillakin on hiekkakenttiä, kun taas toisilla on savea. Joissakin on yhdistelmäasetukset, joissa pelaajat voivat valita sisä- tai ulkopelin. Jokaisella tuomioistuintyypillä on omat säännöt.

Pelaaja voi ilmoittautua ilmaiseen palveluun milloin tahansa tapahtuman aikana. He saavat koodinumeron sähköpostitse tai tekstiviestinä. Kun heillä on tämä koodi, he voivat käyttää sitä rekisteröityäksesi peliin. Jos he eivät halua käyttää ilmaista palvelua, he voivat halutessaan rekisteröityä turnaukseen määrätyllä rahamäärällä, jonka he ovat ansainneet pelaamalla avoimessa osiossa.