Iltasanomat Pelit Fi

Tiesitkö, että tietokoneesi voi olla oma virtuaalinen pelikenttäsi, kuten pelejä kuten Night Messengers ja muita hienoja tekstipohjaisia ​​pelejä, kuten Instant Messenger Games? Kyllä, ja verkossa on myös monia pelejä, joita voi pelata tietokoneeltasi. Saatat miettiä, millaisiin hauskoihin asioihin voit saada itsesi. Voit pelata näitä pelejä kotitietokoneeltasi – töissä tai kotona. Jos olet tekno nörtti, voit viettää tuntikausia näiden pelien pelaamisessa.

Mutta entä jos sinulla ei ole paljon aikaa pelaamiseen? Niille teistä, jotka asuvat asunnossa, jossa ei ole internetyhteyttä tai jotka ovat liian kiireisiä omaan tietokoneeseensa, ratkaisu voi olla Night Messenger ja muut tekstipelit. Nämä pelit (tunnetaan myös nimellä “huoneet”) ovat saatavilla verkossa sekä chat-huoneet. Suosittua tämän tyyppistä peliä kutsutaan Web Chatiksi. Perusajatuksena on, että sinulla on joukko ihmisiä ja luot pelihuone, jossa ystäväsi voivat keskustella.

Kun aloitat pelin – näyttöön tulee viesti, jossa sinua pyydetään aloittamaan peli. Jokaisen on hyväksyttävä osallistumiskutsu ja napsautettava Käynnistä-painiketta. Sitten peli alkaa.

Web-chat-peleissä on usein useita huoneita, joissa voi pelata, eri pelaajien kanssa. Jokainen pelaaja kirjautuu sisään käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan ja aloittaa pelin. Tämä on samanlainen kuin “chat”, paitsi että tässä tapauksessa ei ole todellista kasvotusten -viestintää, vaan se on virtuaalinen online-“puhe”. Voit vastata viesteihin tai jopa aloittaa keskustelun. Tiettyinä aikoina voit nähdä myös muita pelaajia.

Web Chat -käyttöliittymä on samanlainen kuin “IRC”. Käytät samaa syntaksia molemmissa. Chat-asiakkaasi on ladattava, jotta tämä toimisi. Jos sinulla ei ole sellaista, latausprosessi on todennäköisesti sama kuin suosikkiselaimesi käyttäminen.

Nuorille lapsille on tarjolla monia jännittäviä moninpelejä verkossa. Jotkut heistä ovat koulutuksellisia, ja jotkut vain hauskaa. Online-chat-pelit voivat antaa nuorille ideoita suhteista, ystävyyssuhteista ja jopa seksistä. Ja suurin osa näistä peleistä on, että ne ovat ilmaisia!

Esimerkiksi yksi suosittu peli on eräänlainen suhdesimulaattori. Sinä ja kumppanisi keskustelet koko pelin ajan yrittäessäsi ratkaista ongelmia ja oppia toisistamme. Se on tietysti moninpeli. Voit pelata muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa.

Kuten näette, on monia tapoja nauttia online-moninpeleistä. On monia tapoja nauttia ilmaisista tekstipeleistä. Muista vain, että jokaisella on erilainen maku ja että kaikki näistä peleistä eivät pidä. Jos etsit hyvää chat-peliä tai jotain tekemistä todellisen kumppanin kanssa, online-iltaviestipelit saattavat olla etsimäsi. Pidä hauskaa!