Kirsikka Com Talleta 1 Pelaa 10

Cherry Com Deposit on uusi peli Monopolin valmistajilta. Tämä lautapelin versio antaa pelaajille mahdollisuuden rakentaa omat talonsa ja ylläpitää niitä omaksi eduksi. Tämä uusi versio on hauska ja antaa pelaajille mahdollisuuden olla kilpailukykyisiä keskenään. Se on kuin perinteisen version pelaaminen, mutta kierteellä.

Jokainen pelaaja aloittaa vain 1000 dollarilla, ja heidän on käytettävä tätä rahaa ostaakseen maata, jota heille tarjotaan ilmaiseksi. Maan omistajana voit rakentaa niin monta taloa kuin voit ja myydä nämä talot ansaitaksesi rahaa. Jos laskeudut kiinteistöön, jolla ei ole muita pelaajia, voit ostaa sen ja rakentaa sinne uuden talon vielä enemmän rahaa. Kun sinulla on tarpeeksi rahaa kaikkien tarvitsemiesi kohteiden ostamiseen, saat käydä kauppaa mille tahansa omistamallasi kiinteistöllä.

Pelaajat voivat jatkaa kiinteistöjen kauppaa, kunnes rahat loppuvat. Jos heillä ei ole tarpeeksi rahaa pelin lopussa, viimeinen jäljellä oleva pelaaja häviää ja joutuu pelaamaan peliä uudelleen. Valitettavaa on, että jos ne häviävät, heidän on maksettava rahaa palatakseen takaisin peliin. Se on pohjimmiltaan sama kuin Monopolin alkuperäinen versio, jossa joudut maksamaan veroja kiinteistöjen ostamiseksi ja joka kesti ikuisesti.

Toisin kuin alkuperäinen versio, pelaajat voivat pelata peliä verkossa. Tämä helpottaa pelin hallintaa. Hinnat ovat vaihteluvälillä, ja pelaajat eivät tiedä, kuinka paljon ostaa tai myydä, ennen kuin he syöttävät kassavirtalaskelman. Maksu suoritetaan automaattisesti joka kuukausi. Yksi merkittävä etu online-pelaamisessa on kyky pelata muita todellisia pelaajia vastaan. Sivustolla on yleensä suurempi valikoima pelejä, joten sinun ei tarvitse rajoittua vain perinteisiin monopolisarjoihin.

Voit myös ostaa lisää kiinteistöjä ja lisätä ne kiinteistösi salkkuun. Kun teet lisää ostoksia rahanhallintatilassa, käytät varat, joita olet aiemmin käyttänyt kiinteistöjen ostamiseen. Joka kerta kun lisäät kiinteistön, sinun on maksettava rahaa etukäteen. Vaikka sinun ei tarvitse maksaa pelaamisesta. Ainoa hinta on, että sinun on kirjauduttava sisään tilillesi joka viikko, jotta voit tehdä muutoksia salkkuusi.

Jos pidät pelaamisesta Monopolissa ja olet pelannut sitä aiemmin, rakastat tätä uutta versiota. Jos et ole koskaan soittanut sitä, sinun kannattaa kokeilla sitä. Se näyttää erilaiselta ja saatat huomata, että nautit siitä paremmin kuin klassinen versio. Voit oppia lisää säännöistä verkkosivustolta. Kuten missä tahansa pelissä, on olemassa useita erilaisia ​​versioita, joten ennen kuin valitset pelattavan, tarkista, mitä arvostelut sanovat kyseisestä versiosta.