Kris Mahjong Html5

Suosittu mahjong-pelin uusin versio on nyt saatavana parannetulla online-versiolla, Kris Mahjong HTML5. Tämä versio on parannettu ja yksinkertaistettu versio normaalista pelistä, joka sisältää laatat, taitojen sovittamisen ja strategioiden muistamisen. Jos olet asiantuntijapelaaja, joka haluaa mahdollisuuden ottaa tämä haastava mutta addiktoiva peli, paras aika pelata sitä olisi PC: llä. Lue lisää uudesta versiosta.

Yleensä pelin laatat on muutettu siten, että ne ovat nyt paksumpia ja söpempiä, ja niiden selässä ja sivuilla on reikiä. Tämän seurauksena nämä laatat ovat nyt kovempia ja pelaajien on helpompaa erottaa mikä laatta on heidän kumppaninsa. Voit kuitenkin nauttia suuremmasta pelistä parannetulla mahjong HTML5: llä, koska edellisessä versiossa oli nyt 18 reikää vain seitsemän sijasta.

Suositussa mahjong-verkkosivustossa on nyt kaksi versiota pelistä. Ensimmäinen on Standard-versio, joka on ilmainen ja jota voi pelata huvin vuoksi. Tämä on myös halvin mahjong-pelin kaikkien versioiden joukossa, ja monet ihmiset nauttivat pelaamisesta tätä peliversiota. Toisaalta “Pro” – tai “Master” -versio on toinen parannus edelliseen verrattuna ja tarjoaa pelaajille loistavan pelikokemuksen.

Pelin parannettu versio sisältää useita uusia ominaisuuksia, kuten uudet laatat, nopeamman tahdin ja paremman grafiikan. Alkuperäisessä versiossa tehtyjä wok mei -käännöksiä parannettiin, jotta pelaajien olisi helpompaa muistaa laatat. Seuraava askel oli uusien pelien, kuten Mahjong No Gi, lisääminen, joka on täysin uusi peli. Pelaajat nauttivat varmasti tämän mahjong jenguin haastavan version pelaamisesta. Muita parannuksia ovat käyttöliittymän kuvakkeet ja bonuskierrokset, jotka lisättiin pelin myöhempiin versioihin.

Viimeisin lisäys peliin on “loma-sopimus”, joka on erikoistarjous, joka sisältyy Mahjong Honeycombin ostoon. Tämän sopimuksen avulla pelaajat voivat ostaa lisää mahjongeja vain yhden mahjong-laatan hinnalla. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa paljon laattoja lyhyemmässä ajassa. Tämä antaa pelaajille mahdollisuuden ansaita enemmän rahaa pelistä ja tehdä enemmän kulta- tai rahakorttien ansaitsemisesta paremmin keskittyä peliin.

Pelaajat, jotka ovat jo ostaneet Mahjong Honeycomb HTML5 -laajennuspaketin, voivat ostaa uudet ruutupaketit mille tahansa viidestä verkkopalvelusta, jotka tarjoavat tätä palvelua. Parasta näistä ostoksista on, että saat kaksi ilmaista vahvistinta, jotka tekevät pelistä jännittävämmän. Nämä vahvistimet ovat saatavissa yksinomaan näiltä jälleenmyyjiltä, ​​eikä niitä voi ostaa mistään muualta. Jos et ole tyytyväinen laatoihin ja bonuksiin, voit myös palauttaa pakkauksen, mutta tämä tarkoittaisi, että joudut odottamaan jonkinlaista hyvitystä. Siksi on ehdottomasti sen arvoista sijoittaa tähän peliin, jos haluat todella pitää hauskaa prosessissa.