Kuinka Kauan Vieras Voi Asua Ilman Rekisteröitymistä

Jotkut ihmiset ihmettelevät, kuinka kauan vieras voi elää ilman rekisteröitymistä. On joitain asioita, joita voidaan pitää synteinä rekisterin korjausmaailmassa. Esimerkiksi avioliittoon ilmoittautuva henkilö pysyy ikuisesti rekisteröidynä. Ei voida kertoa, kuinka kauan vieras voi elää ilman rekisteriä.

Rekisteri otettiin käyttöön helpottamaan tärkeiden tietojen seuraamista jokaiselle henkilölle, josta tulee organisaatiosi tai yrityksesi jäsen. Se pitää kirjaa kyseisen henkilön sosiaaliturvatunnuksesta, heidän syntymäpäivästään, työpaikastaan ​​ja muista tärkeistä tiedoista. Ilman näitä tietoja ei olisi mitään keinoa selvittää, oliko uusi työntekijä ollut rehellinen syntymäaikastaan ​​tai työsuhteestaan, kun hän haki työpaikkaa yrityksessäsi. Jos et tarkista tietueita itse, kuinka voisit tietää, ovatko ne totta?

On ihmisiä, jotka käyttävät rekisteriä varastamaan henkilökohtaisia ​​tietoja muilta ihmisiltä. Tämä sisältää pankkitilinumerot, luottokorttitiedot ja salasanat. He tekevät tämän saamalla uhrin syöttämään nämä tiedot tietokoneelle ja siirtymällä sitten tietokantaan.

Kuinka kauan vieras voi elää ilman rekisteriä, perustuu siihen, milloin rekisteröijä on suorittanut prosessin tullakseen yrityksen aktiiviseksi jäseneksi. Yleisin vaihe tämän vaiheen suorittamiseen on noin siihen aikaan, kun he liittyivät. Kun he ovat aktivoituneet, seuraava askel on pyytää kopio pysyvästä tietueestaan. Tämä voidaan yleensä tehdä menemällä paikalliseen DMV-toimistoon ja pyytämällä, että näytetään sen uusin versio. Kullekin osavaltiolle on olemassa erilaisia ​​versioita ja päivämääriä, joten olisi sinun etusi mukaista pyytää uusinta omalle osavaltiollesi.

Kun tiedät kuinka kauan vieras voi elää ilman rekisteröitymistä, sinun on esitettävä kysymys. Kuinka kauan on liian pitkä olla listalla? Jos olet löytänyt henkilön, joka on asunut tässä tilassa yli seitsemän vuotta, mutta ei ole koskaan rekisteröitynyt, hänen pitäisi silti pystyä palaamaan myöhemmin rekisteröitymään. Jos henkilö muutti osavaltiosta eikä häntä koskaan rekisteröity uudelleen, heillä on todennäköisesti ongelma. Useimmat työnantajat välittävät vain siitä, kuinka kauan henkilö on ollut Yhdysvalloissa, jos heillä on voimassa oleva työlupa.

Jos huomaat, että vastaus siihen, kuinka kauan vieras voi elää ilman rekisteröitymistä, on enintään seitsemän vuotta, kannattaa miettiä, kannattaako rekisteröitymisen vaivaa. Usein se ei ole vaivan arvoinen, ellet ole koskaan halunnut, että sinulta kysytään sitä ennen. Jos olet rekisteröitynyt yritykseen ja joku alkaa kysyä sinulta tätä kysymystä, saatat haluta löytää keinon saada heidät käymään läpi prosessi toisen yrityksen kanssa. Muuten se voi olla toinen mahdollinen työsyrjinnän loukkaus.