Kulta Jaska Huijaus

Gold Jaska -huijaus on ollut olemassa muutaman vuoden ajan. On monia ihmisiä, jotka joutuvat tämän huijauksen uhreiksi. Tämä ei johdu yrityksestä, vaan joistakin huijareista, jotka ovat keksineet tarinan ansaitsemaansa rahaa. He kertovat, että he ovat löytäneet tavan rikastua nopeasti kultaisella kuuluisalla Mt. Fuji.

Monet yritykset myyvät kultaa paljon korkeammalla hinnalla kuin mitä normaalisti myydään. Ne antavat sinulle suuria toiveita ja kertovat, että voit tulla rikkaaksi. Tämäntyyppistä kultaa on mahdollista löytää Mt. Fuji, mutta se on myös hyvin epätodennäköistä. Ei ole mitään syytä, miksi yritys voisi myydä kultaa, joka myydään tuhansilla dollareilla, kun tarjonta on runsas.

Kultaisen Jaska-huijauksen johtavat huijarit. Jos löydät ilmoituksen tälle yritykselle, älä osta siihen. Älä anna henkilökohtaisia ​​tietojasi, ellet täysin luota yritykseen. Jos yritys pyytää sitä, kävele pois ja estä heidän numero. Älä tuhlaa aikaa tai pyydä heitä palauttamaan rahasi. Sinulle on monia parempia vaihtoehtoja.

Jos päätät ostaa jotain heiltä, ​​tee se palvelun tai tuotteen muodossa käteisen sijaan. He käyttävät tätä menetelmää vakuuttamaan sinut siitä, että pystyt vastaanottamaan suuren määrän rahaa. On hyvin epätodennäköistä, että he todella täyttävät tämän lupauksen. Sinun tulee koskaan ostaa vain hyvämaineisilta yrityksiltä, ​​joilla on hyvät kokemukset.

Jos päätät jatkaa Gold Jaska -huijausta, älä tuhlaa enää aikaa etsimällä vihjeitä heidän huijauksestaan. Jos katsot heidän verkkosivustoaan, pitäisi olla paljon tapoja ottaa heihin yhteyttä. Tai jos heillä on puhelinnumero todella näkyvissä, voit soittaa siihen. Jos heillä on fyysinen postiosoite, voit käyttää sitä myös. Verkkosivusto, joka ei vastaa puhelimeesi tai palauta sähköpostia, on ehdottomasti huijaus.

Jos yrität ostaa mitään tältä yritykseltä, varmista, että olet tekemisissä hyvämaineisen myyjän kanssa. On parasta pitää kiinni kultaharkkojen ja kolikoiden ostamisesta luotettavilta jälleenmyyjiltä ja valmistajilta. Useimmissa tapauksissa sinun pitäisi pystyä saamaan juuri etsimäsi. Jos ei, palauta vain kultakorut ja siirry seuraavaan yritykseen.