Lego Ninjago Pelit 1001

Lego Ninjago -pelit ovat Bill Reichelderin ja hänen poikansa Michaelin aivolapsi. He loivat tämän pelin nuorena pojana opettaakseen pojilleen, mistä hyvistä suunnittelutaidoista on kyse. Näyttää siltä, ​​että he saivat sen oikein, koska Lego Ninjago on valtava hitti kaiken ikäisten poikien ja tyttöjen keskuudessa. Joten, jos aiot pitää hauskaa auringossa tänä kesänä, miksi et aio pelata yhtä näistä peleistä.

Tähän peliin kuuluu useiden ajoneuvojen rakentaminen ja käyttäminen, mukaan lukien helikopterit, veneet ja lentokoneet. Kaikki nämä ovat esillä pelissä, ja lapset voivat käyttää niitä omilla Legoillaan. Tämän lisäksi he voivat myös valita useista Lego Bionicle -hahmoista, joihin he voivat sitten rakentaa. Se on peli, joka on erittäin interaktiivinen pienimmille, sillä heillä on hauskaa kuvitella, mitä kaikki heidän legonsa tekevät.

Yksi suosituimmista peleistä lasten kanssa on Lego Cityville. Tämä on peli, jossa lapset rakentavat oman yksittäisen kaupungin Lego-tiiliin. He oppivat hallitsemaan katuja, taloja ja kauppoja käytettävissä olevien työkalujen avulla. Lisäksi he saavat nauttia taistelevista vihollisroboteista, joilta heidän on puolustettava kaupunkia. Näitä pelejä voi helposti pelata sekä Xboxilla että Play Station 2: lla.

Toinen suosittu lasten peli on Lego Chase. Tämä peli on hyvin samanlainen kuin suosittu videopeli nimeltä Lego City Online. Tässä pelissä lasten on käytettävä järkevästi sijoitettuja kuutioita ampumaan vihollisia, jotka jahtaavat heitä. Kuution palat hajoavat pienemmiksi ja tämä antaa pelaajalle mahdollisuuden kerätä energiasoluja, jotka lataavat linnojen suojat. Tämä peli on helposti yksi suosituimmista Lego-leluista.

Lapset rakastavat myös Lego Hero Factory -sarjoja, jotka on muunnettu sopivammiksi pienille lapsille. Näihin sarjoihin tehdyt muutokset sisältävät joidenkin vaarallisten alkuaineiden, kuten kemikaalien polttamisen ja loisteputkien, poistamisen. Myös pelirakennetta on muutettu siten, että loukkaantumismahdollisuudet ovat vähemmän. Nämä sankaritehdasarjat tekevät upeista leikkikaluista sekä pikkulapsille että esiteini-ikäisille. Ne ovat erinomaisia ​​rakennusleluja, ja niitä voi helposti pelata kotona.

Lego Ninjago on tuonut uuden ulottuvuuden peleihin, joita rakastavat miljoonat ihmiset. Näitä pelejä voi helposti pelata Xboxilla, Play Station 2: lla tai Wii: llä. Ne auttavat lapsia parantamaan matemaattisia taitojaan ja tarjoavat hauskaa. Lisäksi ne ovat turvallisia. Näitä sarjoja voi yksinkertaisesti ostaa verkosta alennettuun hintaan.