Leovegas Com Fi Fi Peli Starburst

Leovegas Com Fi -peli lupaa olla yksi mielenkiintoisimmista pelitarjouksista tänä vuonna. Kuten monissa videopeleissä, tässäkin tarinassa on mies, joka on ilmeisesti menettänyt kaiken lähdettyään kotoa ja matkustanut ympäri maailmaa. Salaperäisen muukalaisen avulla hänet viedään matkalle, joka muuttaa hänen elämänsä. Pelin muodostaa joukko elementtejä – on ajettavia ajoneuvoja, erilaisia ​​haasteita, joihin on vastattava, ihmisiä, jotka kohtaavat ja ovat vuorovaikutuksessa, sekä kokonainen tehtävä, joka on suoritettava. Jos olet nauttinut peleistä, kuten Tomb Raider tai God of War, sinulla on todennäköisesti ainakin jonkinlainen käsitys siitä, mihin olet menossa.

Jos et ole vielä soittanut sitä, lähtökohta tässä on aivan erilainen kuin muu. Se tapahtuu todellakin Leovegasin kaupungissa Coloradossa. Sinun on ratkaistava rikokset, kerättävä todisteita ja vältettävä paljastamista paikalliselta poliisiosastolta. Mitä enemmän pisteitä saat, sitä enemmän rahaa saat, joten tutkimusten loppuun saattaminen ja todisteiden saaminen on välttämätöntä. Menestyksesi ansaitsee sinulle paikallisten luottamuksen sekä päivitykset hahmollesi ja ajoneuvollesi.

Pelin takana oleva tarina ja sen esitystapa ovat erittäin mielenkiintoisia, vaikkakin sillä on taipumus olla hieman tylsiä. On kolme päähahmoa vuorovaikutuksessa ja oppia lisää, ja vaikka joissakin tehtävissä on paljon takaiskuja, on silti sen arvoista tutkia kaikkia sivutehtäviä. Tarina on hyvin kerrottu, ja ääni toimii hyvin, joka tarjoaa sinulle paljon draamaa, kun kamppailet selvittääksesi totuuden outoista olosuhteista, jotka ovat asettaneet sinut asemaan, jossa olet.

Valitettavasti aikasi tässä pelissä ei ole aina nautinnollista. Jotkut tapahtumista ovat ennustettavissa, erityisesti viimeiset kohtaukset, joihin osallistuvat antagonistit. Muina aikoina yksinkertaisesti löydät itsesi lineaarista polkua, joka ei välttämättä liity tutkittaviin alueisiin. Henkilökohtaisesti minusta tämä peli oli tylsää, mutta sitten taas toiset saattavat pitää sen kiehtovana.

Mafiasodat ovat monin tavoin samanlaisia ​​kuin mafiasodat, mutta keskittyvät enemmän perhepolitiikkaan, rikollisuuteen ja kaupungin pimeimpään puoleen. Rikollisen imperiumin rakentamisen sijaan etsit sen sijaan asettua kumppanisi kanssa ja perustaa oman perheen. Valintasi vaikuttavat sekä hahmosi että tarinasi, ja riippuen siitä, kuinka pelaat sitä, saatat huomata, että peli on hyvin erilainen kuin muut Mafia Wars -yritykset. Esimerkiksi, jos värväät väärät jäsenet perheeseesi, päädyt kauhistumaan. Kun työskentelet ylöspäin, saat lisää vaihtoehtoja ja hallitset paremmin sitä, kuka tekee sen perheellesi.

Koska se perustuu Internetiin, saatat kuitenkin kohdata muutamia virheitä tai ongelmia tätä peliä pelatessasi. Huomattava asia on, että et voi nähdä muita perheenjäseniä, kun valitset heidän DNA: nsa pariutumaan kanssasi. Myöskään modin mukana ei toimitettu ohjeita, joten nopean Internet-haun “Leovegas Com Fi” saaminen voi myös antaa sinulle joitain tuloksia tästä modista.