Lucky Tower 2

Lucky Tower 2 on hämmästyttävä tornipuolustuspeli Facebookissa, josta olen nauttinut pelaamisesta muutaman viikon ajan. Pelattuani alkuperäisen olin todella vaikuttunut sen söpöstä grafiikasta ja mukavasta pelattavuudesta. No, nyt on elokuu ja olen jo alkanut soittaa sitä uudelleen nähdäksesi onko se edelleen yhtä hieno kuin ennen.

Pelissä sinun on puolustettava tukikohta hyökkäävien robottien aaltoja vastaan. Nämä tulevat kaikkialta maailmasta, joten sinun on selvitettävä, mitkä ovat heikko kohta jokaiselle kohtaamallesi robotti-aallolle. Voit ostaa torneja, jotka lisäävät puolustustasoa, mutta jotkut näistä torneista ovat todella kalliita, joten kannattaa ehkä säästää energiaa myös aseiden ostamiseen. Kun ostat tornin, se tulee käytettäväksi tietyillä pelitasoilla, ja sinun on puolustettava sitä siellä esiintyviltä robotti-aaltoilta.

Peli itsessään on myös melko hauska, vaikka myönnänkin, että se voi tulla hieman turhauttavaksi pelattaessa alemmilla tasoilla. Kaksi ensimmäistä tasoa ovat todella helppoja, mutta kun siirryt seuraavalle tasolle, asiat muuttuvat melko vaikeiksi. Kaksi viimeistä tasoa ovat erittäin vaikeita, eikä ole harvinaista, että käytän noin tunnin yrittäen suorittaa nämä tasot menettämättä elämää. Onneksi peli antaa sinulle vihjeitä matkan varrella, ja olen usein huomannut, että saamalla vihjeen voisin suorittaa osan tasosta paljon nopeammin kuin olisin tehnyt muuten. Se on varmasti syytä katsoa.

Kuten mainitsin, Lucky Tower on kyse onnesta. Et voi koskaan tietää, milloin voimakas vihollinen lähestyy, joten sinun on oltava valmis pahimpaan. Koska sinulla on vain muutama sekunti aikaa reagoida hyökkäykseen, toimintasi ajoitus on erittäin tärkeää. Monet tasoista voidaan voittaa muutamassa sekunnissa, ja jos olet onnekas, saatat pystyä puolustamaan itseäsi muutaman minuutin ajan ennen hyökkäystä. On kuitenkin melko harvinaista, että onni loppuu sinulle tässä pelissä. Onneksi tiedät, kun olet pulassa heti, kun vihollinen on selässäsi.

Minulle turhauttavin osa Lucky Towerista on, kun sinulla on enkelipatsas, joka suojaa yhtä huoneen kolmesta esineestä, ja aiot käyttää sen voimaa. Yhtäkkiä huone täyttyy piikkeillä ja pultteilla, etkä pysty siirtymään eteenpäin, vaikka sinulla on tarpeeksi voimaa tuhota viholliset ennen kuin he pääsevät esineeseen. Jos haluat päästä nopeasti yli tämän tason, sinun on käytettävä paljon aikaa harjoituksiin. Onneksi tämä peli tarjoaa yksinkertaisen harjoittelutilan, joka tekee paljon helpommaksi hallita erilaisia ​​malleja, joita on käytettävä vihollisten tuhoamiseksi, patsaan pelastamiseksi ja tarvitsemasi esineen saavuttamiseksi.

Kaiken kaikkiaan Lucky Tower on hauska peli. Vaikka se riippuu melko vähän onnesta, sitä on silti nautittavaa pelata. Toivon vain, että vihollisten kanssa tekemisessä olisi ollut hieman enemmän onnea. Loput pelistä ovat kuitenkin varsin hauskoja. Suosittelen tätä peliä ihmisille, jotka pitävät tornipuolustuspeleistä, sekä niille, jotka haluavat pelata puolustuspelejä ilman suurta onnea.