Minecraft Dungeons Peli

Minecraft Dungeons on kiehtova, koukuttava, sivulta vierittävä roguelike-peli, jonka ovat kehittäneet Mojang Studios ja Double Eleven & Valve. Se on sivulta vierivä, toimintaseikkailupeli, joka perustuu suosittuun ilmaiseen online-hiekkalaatikkopeliin, joka tunnetaan nimellä Minecraft. Se julkaistiin alun perin Windowsille, PlayStation 4: lle ja Xbox Onelle toukokuussa 2020. Alla on pelin perusteet, miten sitä pelataan, ja ajatukseni pelin tulevaisuudesta.

Kuten monet muutkin (ellei useimmat) muut pelit, Minecraft-vankityrmien tavoite on tutkia ja louhia erilaisia ​​esineitä pelin etenemiseksi. Esimerkiksi soran, malmin ja kiven louhimiseksi sinun on käytävä hakkan kaivoksessa. Samaan aikaan sinun on kerättävä ruokaa, aseita, työkaluja ja panssareita luodaksesi hahmosi (aloitat vain hatulla, mutta voit saada vaatteita, kenkiä ja jopa kilpi). Sinun on myös rakennettava kestävyytesi ja terveyspisteesi (terveys palautuu joka kerta, kun nukut, syöt tai juot), jotta voit jatkaa pelaamista.

Peruspelin vankityrmät on jaettu kahteen pääosaan: seikkailukartat ja seikkailutilat. Ainoa ero näiden välillä on taisteltavien vihollisten tyyppi ja tapa, jolla he hyökkäävät. Seikkailukartoissa on yleensä muutama vankityrmä, joissa on useita tasoja, ja sinun on valloitettava ne kaikki pelin loppuun saattamiseksi. Toisaalta selviytymiskartat ovat itsenäisiä. Ne ovat vain pieniä karttoja, joissa on satunnaisesti tuotetut lattiat, haasteet ja hirviöt, jotka tappavat sinut nopeasti, jos et ole valmis.

Huolimatta kunkin kartan erilaisesta rakenteesta peruspelissä, niiden välillä on vielä joitain eroja. minecraft-vankityrmät ovat lineaarisempia ja tarjoavat paljon kiinnostavamman kokemuksen verrattuna selviytymis- tai seikkailukarttoihin. Löydät lisää esineitä ja aseita vankityrmistä. Esimerkiksi Minecraftin vankityrmissä voit taistella pahaa lohikäärmettä tai hämähäkkiä vastaan ​​vain hämähäkin tai lohikäärmeen sijaan. Tämä tekee paljon jännittävämmästä pelikokemuksesta.

Minecraft Dungeons -pelissä voit hankkia lumottuja aseita ja panssareita tekemällä erilaisia ​​tehtäviä tai ostamalla ne markkinoilta. Näitä lumottuja esineitä voidaan käyttää pelin eri tarkoituksiin, kuten vihollisten linnojen tuhoamiseen, portaalien luomiseen toiseen ulottuvuuteen tai teleportoitumiseen tiettyyn paikkaan kartalla. Voit jopa ostaa kirjoja, jotka opettavat sinulle uusia lumouksia ja taitoja tai jotka antavat sinulle lisätietoja siitä, miten taistella vihollisiasi vastaan. Kun hankit enemmän kokemusta pelistä, voit käyttää enemmän rahaa parempien lumottujen aseiden ja panssarien ostamiseen, jotta pelisi etenisi nopeammin.

Tämäntyyppisen pelin idea on, että tutkit tuntemattomia alueita, taistelet hirviöitä vastaan ​​ja löydät maagisia aarteita tai voimakkaita lumouksia ja esineitä matkan varrella. Nämä pelin näkökohdat puuttuvat vaniljaversiosta, mikä on mielestäni erittäin tärkeää isolle MMORPG: lle. Oli monia tällaisia ​​pelejä, joita pelasin lapsena, ja rakastin kaikkia niistä. Mielestäni suurin ero versioiden ja minecraftin välillä on yleensä se, että vaniljapelissä ei ole todellisia haasteita satunnaisen hirviöhyökkäyksen lisäksi. Minecraft-vankityrmissä voit kohdata erittäin voimakkaita väkijoukkoja ja hirviöitä, jotka tappavat sinut helposti, jos et ole valmis.