Miten Paljon Maksaa Nintendo Switch Ja Pleikka Nelonen Yhteensä

Kaiken jännityksen Nintendon uusimmasta Switch-videopelijärjestelmästä on helppo tarttua vanteeseen ja kysyä, kuinka paljon Nintendo-kytkin ja pleikka-oppitunti maksaa. Mutta ennen kuin teet johtopäätöksiä tämän kysymyksen edessä, sinun tulee lukea. Nintendo Switch, aivan kuten mikä tahansa muu videopelijärjestelmä, myydään kahdessa muodossa. Se tulee alkuperäisenä konsolina ja ladattavana donglena – toinen on halvempi näistä kahdesta. Kysymykseen siitä, kuinka paljon Nintendo-kytkin ja pleikka nelonen maksavat, ei pitäisi vastata viimeisen perusteella. Ensimmäinen kysymys, jonka sinun tulee kysyä itseltäsi, on – minkä tyyppistä pelaamista haluat tehdä Nintendo Switchillä?

Aiotko käyttää Nintendo Switchiä verkkopelaamiseen? Jos näin on, voit unohtaa online-pelaamisen ja olla tyytyväinen Nintendo DSi XL: ään. Nämä laitteet pystyvät toistamaan ladattuja pelejä, kuten Nintendo Wii -konsolisarjan Wii-pelejä. Ainoa ongelma on, että he eivät voi pelata pelejä, jotka on suunniteltu alkuperäisille konsoleille. Tässä tapauksessa voit harkita Nintendo Wii: n tai PS3: n ostamista.

Niillä, jotka haluavat pelata konsolipelejä kotona, ei ole paljon vaikeuksia löytää budjettiinsa sopiva laite. Nintendo Wii maksaa noin sata dollaria, mutta se tarjoaa paljon enemmän kuin vain. Hallintalaitteet tuntuvat erittäin mukavilta, ja konsolissa on monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen, kuten kyky muuttaa ihon väriä. Siinä on myös kamera, joka mahdollistaa kasvojentunnistuksen ja pystyy muodostamaan yhteyden Internetiin ostoksia varten.

Ne, jotka haluavat saada laajemman kokoelman pelejä, voivat valita toisen käden Nintendo Wii: n tai PS3: n. Nämä ovat edelleen erittäin edullisia, riippuen siitä, missä ostat. Usein käytettyjä malleja löytyy puolet uusien hinnoista. Koska patruunat ovat halvempia ostaessa käytettyjä, sinun ei tarvitse vaihtaa kasetteja niin usein. Saatat löytää paljon käytettystä konsolista.

Kun on kyse kaseteista, muista, että kaikki myyjät eivät veloita samoja hintoja. Jotkut myyvät muutamalla dollarilla enemmän kuin toiset, ja on jopa jälleenmyyjiä, jotka antavat sinulle huomattavan alennuksen, jos ostat useita patruunoita kerralla. Muista, että pakettitarjouksissa myydyissä peleissä on yleensä patruuna. Jos pelien mukana tulee paketti, säästät rahaa.

Kun tiedät, kuinka paljon Nintendo Switch andpleikka Neloper maksaa, voit verrata hintoja verkossa. Parasta on etsiä lähelläsi olevia jälleenmyyjiä. Varmista, että he hyväksyvät kytkimen. Kun haluat ostaa konsolin, käy suosikki verkkokaupassasi ja etsi se. Valitse jälleenmyyjä, jolla on alhaisimmat hinnat, ja sinulla on mahdollisuus vertailla hintoja eri verkkosivustoilta.