Netti Ei Toimi Dino Peli

Suurimmalle osalle meistä on kerrottu uudestaan, että verkko toimii dino-pelissä. Olemme nähneet verkkosivustoja verkkosivustoille, jotka tekevät samaa. Ongelmana on, että he eivät ole etsimämme dino-peli. Sen sijaan etsimme verkkosivustoa, joka todella tuottaa dinon.

On olemassa monia verkkosivustoja, jotka väittävät, että ne voivat auttaa sinua pelaamaan dino-peliä verkossa. Jotkin näistä verkkosivustoista antavat sinun ladata dino-pelin, mutta eivät anna sinun pelata sitä verkkosivuston avulla. Toiset antavat sinun ladata dino-pelin, mutta grafiikan laatu on kauheaa ja latausaika on hyvin pitkä.

Tärkein syy, miksi verkko ei toimi dinopelissä, johtuu siitä, että peli vaatii paljon flash-ohjelmistoja. Peliä ei voida suorittaa ilman paljon flash-ohjelmistoa, joten kaikki verkkosivustot, jotka väittävät, että verkko voi auttaa sinua pelaamaan Dino-peliä, valehtelevat sinulle. Jos he halusivat sinun lataavan heidän Dino-pelinsä, he olisivat voineet tarjota jonkinlaisen latauksenhallinnan, jonka avulla voit valita, mitä ohjelmistoa haluat käyttää. Valitettavasti tällaisia ​​johtajia ei ole.

Miksi verkkokehittäjä loi pelin ensiksi? Miksi ei vain tehdä Dino-pelejä moottoreilla, jotka useimmilla ihmisillä on kotona? Miksi hän on saanut pelin ajamaan verkossa käyttämänsä moottorin sijaan? Saat vastauksia näihin kysymyksiin lähdekoodista. Verkkoselain ei yleensä näytä lähdekoodia, ellei selain ole kirjoitettu HTML-muodossa, joten jos etsit dino-pelin lähdekoodia, tarvitset todennäköisesti HTML-yhteensopivan editorin.

Toinen syy, miksi verkko ei toimi dinopeleissä, on se, että useimmilla niiden lataaneilla ihmisillä on ollut ongelmia. Yleensä nämä ongelmat sisältävät viestiruudun, jossa sanotaan esimerkiksi “kohtalokas virhe – sivua ei voi ladata – tarkista, että käyttämäsi selain on ajan tasalla ja yhteensopiva tietokoneen teknisten tietojen kanssa.” Tosiasia on, että ohjelmoijat, jotka laittivat dinopelit verkkoon, halusivat ansaita rahaa, joten he tekivät pelit yhteensopimattomiksi yleisten selainten kanssa ja he syyttivät heitä.

Nyt tiedät, miksi verkko ei toimi dinopelissä. Tiedät myös, miksi näitä pelejä on vaikea ladata. Kaikki tämä on vain vähän tietoa, jonka avulla voit aloittaa oman seikkailusi tuntemattomaan. Jos et ole perehtynyt ohjelmointiin, kannattaa tutustua Web-sivustoon Ohjelmointi. Sieltä löydät tietoa monista erilaisista ohjelmointiaiheista, kuten verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen.