Nettipelit Ilman Rekisteröitymistä

Monet online-pelit edellyttävät, että rekisteröidyt pelaamaan niitä. Yleensä saat koodinumeron pelin ostamisen jälkeen ja sinulle lähetetään aktivointikoodi sähköpostitse. Joskus ohjeet tai aktivointilinkki eivät kuitenkaan välttämättä näy sähköpostissasi, ja sinun on mentävä verkkosivustolle aktivoidaksesi se. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta tai kelvollista rekisteröintinumeroa, et voi pelata useimpia online-pelejä ilman rekisteröitymistä.

Jopa tässä tapauksessa voit silti rekisteröidä verkkotunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi. Tässä tapauksessa sinua pyydetään lisäämään nimesi ja salasanasi kirjautumisen jälkeen verkkosivustolle. Kun olet rekisteröitynyt onnistuneesti, näet palveluntarjoajalta vahvistussähköpostin, joka sisältää kirjautumistietosi. Tämä sähköposti pyytää verkkotunnuksesi rekisteröintinumeroita ja muita tietoja, kuten etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, johon verkkotunnuksen rekisteröintilomake on täytettävä, ja muita asiaankuuluvia tietoja, joita sinun on noudatettava rekisteröidessäsi verkkotunnuksesi.

Jos olet rekisteröitynyt halpaan verkkotunnukseen, olet oikeutettu alennukseen. Yleensä alennus koskee yhtä verkkotunnusta ja yhtä sähköpostiosoitetta käyttäjää kohden. Jos sinulla on jo sähköpostiosoite ja verkkotunnus, voit ostaa toisen halvan verkkotunnuksen ja liittyä samalle pelisivustolle toisen käyttäjän kanssa rekisteröitymättä ensin. Varmista, ettet tuhlaa aikaa, ostamalla halpa verkkotunnus ja rekisteröimällä sen jälkeen, kun lomake on täytetty sivuston kotisivulla.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt sivustolle, sinut ohjataan etusivulle rekisteröintiohjeiden löytämiseksi. Jos olet jo rekisteröitynyt, löydät käyttäjänimesi ja salasanasi kotisivulta ja voit rekisteröidä verkkotunnuksesi, sähköpostiosoitteesi ja muut tarvitsemasi tiedot. Muista, että et voi valita väärää käyttäjänimeä tai salasanaa, koska niiden muuttaminen kestää jonkin aikaa. Joissakin tapauksissa saat virheilmoituksen yrittäessäsi rekisteröityä tai jos annat väärän verkkotunnuksen tai väärän läänin tai kaupungin.

Kun olet valinnut käyttäjänimen ja salasanan, sinun tulee kirjautua sisään sivustoon aktivoidaksesi palvelu ja luomalla sitten oma tili. Seuraava askel on luoda oma joukkue käyttämällä tiiminrakennustoimintoa. CS2-rekisteröintikoodi vaaditaan myös rekisteröityessäsi sivustolle. Tämän ominaisuuden avulla pelaajat voivat rakentaa oman ammattilaisjalkapallojoukkueensa. Pelin ominaisuuksiin kuuluu tulostaulut ja kamera muiden jäsenten pelaamiseen.

Sivuston käyttöliittymä mahdollistaa helpon navigoinnin. Jos kuitenkin olet aloittelija, on parasta käyttää hakutoimintoa löytääksesi haluamasi pelin. Toinen huomioitava asia on, että sinun on kirjauduttava sisään tietyn sivuston tarjoamalla yksilöllisellä käyttäjänimellä ja salasanalla. Rekisteröintisivuston automaattisen kirjautumisen avulla voit tallentaa suosikkijoukkueesi tai -pelaajasi ja luoda oman profiilisi. Jos olet vielä rekisteröitynyt, sinun ei tarvitse vielä pelata peliä, voit yrittää kirjautua sisään toisella äänestäjän rekisteröintitunnuksella.