Nostot Heti Tilille

Monet ihmiset haluavat tietää, voivatko he säilyttää maksutapahtumansa tilillään, ja jos voivat, nostavat ne heti talletuksen jälkeen. Tässä artikkelissa näytän, että voit todellakin pitää tapahtumasi tililläsi eikä sinun tarvitse huolehtia niiden vanhenemisesta. Tämä säästää aikaa, rahaa ja antaa sinun nostaa niin paljon rahaa kuin tarvitset.

Olet ehkä kuullut, että tilillesi sallitaan vain tietty määrä käteistä. Useimmissa tapauksissa raja on 250 dollaria. Useimmat online-sivustot asettavat tämän rajan sinulle, jotta sinun ei tarvitse huolehtia käteisvarojen loppumisesta. Tämän lisäksi he haluavat suojata tiliäsi, koska he eivät halua sinun nostavan kaikki tekemäsi käteinen. He voivat nostaa rajaa, jos he kokevat, että yrität käyttää kaikkea rahaa.

Tapahtumien pitämisellä tililläsi eikä käteisennakkoihin pääsemisellä on se, että käteinen loppuu lopulta. Jos maksat vain pienen osan laskustasi käyttämällä korttiasi, maksat vain korkoa siitä, mitä olet jo velkaa. Ainoa tapa, jolla pystyt maksamaan velkanne, on käyttää vähintään pieni prosenttiosuus käytettävissä olevasta käteisestä joka kuukausi. Nostot heti tapahtumien jälkeen lisäävät vain maksamasi koron määrää, mikä voi aiheuttaa sinulle mahdollisuuden maksaa takaisin jopa enemmän kuin aloitit.

Toinen ongelma, joka voi tulla esiin, kun käytät luottokorttia päivittäisten ostosten maksamiseen, on henkilöllisyysvarkaus. Monesti varkaat saavat tilitietosi hallintaansa ja käyttävät niitä ostosten tekemiseen nimesi kanssa. Koska käteisennakot tapahtuvat kuukausittain, niistä voi myös tulla uusi kohde identiteettivarkaille. Haluat pitää kaikki maksutapahtumat tililläsi äläkä luota käteisennakkoihin.

Kun aiot maksaa takaisin käteisennakoita, sinun kannattaa harkita lainan saamista pankistasi. On monia ihmisiä, joiden on vaikea maksaa lainoja takaisin, mutta tekemällä niin saat lisää rahaa. Kun otat lainaa, varmista, että pystyt pysymään maksujen mukana, koska jos menetät ne, päädyt olemaan enemmän velkaa. Jos sinulla on auki pankkitili, saatat haluta saada ennakkovahvistuksen, koska monet pankit eivät salli avustamattomia nostoja. Nostot voidaan tehdä vain ennakkoluvalla, mikä auttaa sinua välttämään ylennystä ja asettamaan itsesi takaisin velkaan.

Käteisennakolainat voivat auttaa sinua ylläpitämään velaton elämäntapa. Sinun on kuitenkin varmistettava, että pidät maksut ajan tasalla. Mahdollisuus maksaa takaisin lainasi auttaa sinua rakentamaan luottopisteesi ajan myötä. Jos sinulla on sekki- tai säästötili, saatat saada käteisennakkoa ilman vähimmäissumman määrää. Kun saat käteisennakoita, on tärkeää muistaa, että sinun on pidettävä maksut ajan tasalla, jos haluat välttää velkaa.