O Alkava Peli

Lähtöportti: Aloittelijana oleminen mille tahansa urheilulajille voi olla aluksi vaikea tehtävä, ja Miami Heatin valmentaja Pat Riley tietää sen hyvin. Loppujen lopuksi et ole koskaan aloittanut NBA: ssa aiemmin, et ole koskaan ollut aloittelija ennen ja joukkuetoverisi luultavasti tuntevat samalla tavalla. Sinun täytyy käydä läpi harjoittelu, harjoitus tai kaksi, hyvä pelisuunnitelma ja päästä epämukavaan ilmapiiriin muutamaan minuutiksi ennen peliä. Jos et pääse siitä läpi, olet katastrofi. Aloittelijana oleminen on tietysti jokaisella NBA-joukkueella, mutta se on taakka, jonka jakavat monet.

Ensimmäiset vaikutelmat laskevat paljon. Kuinka hyvin pelaat? Kuinka hyvin hoidat joukkuetta? Nämä ovat asioita, joita valmentaja arvioi ennen peliä. On hyvä, jos lähtöviisi toimii hyvin yhdessä, mutta alkuviisikko pelaa vain niin monta minuuttia per peli. Heillä on oltava riittävä lepo, jotta joukkue olisi parhaimmillaan lopputiensä aikana.

Penkki voi olla pyörityksen heikoin osa. Jos on pelaajia, jotka eivät osallistu alkuviisioon, se voi maksaa joukkueelle voitot. Loukkaantumiset ovat väistämättömiä. Näin se on vain NBA: ssa.

Sinun on myös opittava kommunikoimaan penkillä kuin päävalmentaja. Se on jokaisen vastuulla, joka yrittää johtaa joukkuetta. Jos et ole varma johtamistaidoistasi, sinun ei pitäisi olla penkkivalmentaja.

Sen lisäksi Miami on täynnä lahjakkuutta, eikä pitäisi olla yllätys, jos he pääsevät voittamaan itäisen konferenssin. Muista vain, että hyvä johtaja ei tapahdu yhdessä yössä. Se vie aikaa ja vaivaa.

Alkujoukko: Kuten mainittiin, on odotettavissa, että aloittelijat pelaavat isoja minuutteja. Joten alokasvartijan Mario Chalmersin tehtävä on hyödyntää aikansa parhaalla mahdollisella tavalla toisen yksikön kanssa. Chalmersin on tutustuttava toisen yksikön pelaamiseen nopeasti. Hänen on ymmärrettävä, että hänen tehtävänsä on pelata puolustusta. Tärkeintä on, että Chalmers on valmis pelaamaan minuutista minuuttiin, jos sitä pyydetään.

Willieander-Forum-Willie. Toinen yksikkö koostuu todennäköisesti Willieander-Forum-Chalmersista. Willieanders on luultavasti joukkueen paras ampuja. Hän voi pisteyttää korin ympärillä ja osua myös noin kolme osoittinta. Hänen on opittava, mistä hänen apunsa tulee suurimman osan ajasta, ja siitä tulee kokemusta.

Odotan näkevämme paljon Dellyä. Hänen pitäisi olla vielä suurempi rooli tänä vuonna. Näyttää siltä, ​​että Miami valitsi hänet tarkoituksella. Hän kilpailee minuutteja Michael Rayburnin kanssa. Onnea, Miami!