Paavo Pesusieni Peli

SpongeBob SquarePants -pelistä on tullut ykkönen lasten valinta Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Miksi tämä on? Se johtuu SpongeBobin rentosta asenteesta ja halusta auttaa peliä. Squidward on tähti Krustyland Liftsissa, mutta hänellä ei vain näytä olevan ammattitaitoa työskennellä siellä. Korvatakseen sen hän luo ilmapallon Bikini Bottomin puolesta ja ottaa työn ajaen sitä ympäri kaupunkia.

Krustyland-hissit kaatuvat, ja Squidwardin on lennettävä ilmapallollaan kaupungin yli vain sienen voimalla. Matkan varrella hän kohtelee kaikenlaisia ​​epätavallisia hahmoja. Siellä on simpukka, joka osaa puhua, puhuva sammakko, terrier, joka on lämminhenkinen ja ilkikurinen, valas, ja mikä pahinta, jättiläinen, joka tapaa ihmisiä. Et voi unohtaa näitä hahmoja, kun he tulevat lentämään taivaan läpi ilmapalloilla. Heistä tulee hauskaa sekä nuorille että vanhoille.

Mikä todella tekee pelistä nautinnollisen, on, että Paavo antaa sinun tehdä erityisiä asioita hänelle. Jotkut ovat perustason, kuten antaa hänelle kupla, jonka avulla voit nähdä veden alla. Toiset käyttävät Krusty The Clown Fishia nyrkkeilysäkkinä tai ampuvat hänet meritähden tikalla. Joka kerta, kun Pesusieni lävistää nyrkkeilysäkin, hän sanoo sanat “Sponge Bob säästää päivän”, mikä on hieno perheen peli-ilta.

Pelin edetessä löydät uusia työpaikkoja SpongeBobille, mukaan lukien kippiauton ajaminen, lastenhoito ja jopa kalastus. Peli sisältää yli 40 erilaista työpaikkaa, ja suunnittelijat hyödyntivät sitä, että useimmat lapset tuntevat jotkut hahmoista luomalla Paavo Pesusieni housut -pelejä, joissa sinun on valittava suosikkihahmosi ja pelattava peliä. Tämän ansiosta vanhempien on helppo opettaa lapsilleen kuinka pelata tätä peliä. Lapsilla ei ole vain hauskaa yrittää voittaa peli, vaan heillä on myös hauskaa olla vuorovaikutuksessa ystäviensä kanssa ja leikkiä Paavo Pesusien ja muiden Squidward-ystävien kanssa.

Vaikka kyseessä on lasten peli, tämä Paavo Pesusieni-peli on helppo pelata myös aikuisille tarkoitetussa versiossa. Tässä versiossa on yli 60 erilaista työtä, ja se sisältää kaikki avattavat tiedostot, jotka olivat saatavilla aikaisemmissa ladattavissa versioissa. Se on myös hyvä vanhemmille, jotka haluavat oppia pelaamaan peliä lastensa kanssa. Se käyttää samoja ohjaimia kuin aikaisemmat pelit, joten se on periaatteessa sama asia, vain aikuisille tarkoitetussa versiossa. Jos sinulla on aikuinen lapsi, voi olla hyvä saada heidät pelaamaan tätä peliä kanssasi. Koska se perustuu sarjakuvaan, useimmat lapset eivät tule olemaan liian hämmentyneitä saadessaan astua Paavo Pesusieni housuihin.

Nämä ovat kaksi parhaista markkinoilla olevista kuplamurskauspeleistä. He ovat hauskoja pelata, ja he opettavat tärkeitä käsitteitä, kuten yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja. Ne on helppo noutaa, ja nuorempien lasten vanhemmat voivat jatkaa heidän pelaamistaan ​​uudestaan. Sinulla on viihdettä tuntikausia, eikä nautinto näytä loppuvan, kun lapsesi väsyy. Näiden pelien suosio on osoitus siitä, että ei ole kovin vaikeaa löytää pelejä, jotka eivät ole vain hauskoja, mutta myös kouluttavia.