Pallo Pelit Ulkona

Jos rakastat pelata ulkona pallopelejä, olet onnea. Talvikausi on tulossa, ja on aika päästä ulos ja pelata pallopelejä ulkona. Baseball on luultavasti suosituin peli ulkona pelaamiseen, mutta ihmiset rakastavat puutarhaa ja pelaavat myös muita pelejä, kuten nurmikkotennistä, keilailua ja jopa minigolfia. Näitä pelejä on tällä hetkellä tonnia myytävänä paikallisella pihamyynnillä, paikallisissa hyväntekeväisyystapahtumissa tai verkossa.

Und die Eigsten on suosikkikorttipelini. Sitä pelataan yhdeksällä kortilla, ja se voi olla erittäin helppo oppia. Pelissä on myös muunnelmia, kuten “Sein bereits” (korttipeli seitsemällä kortilla). Suosikkikorttikaupoissasi on runsaasti kansia, tai voit suunnitella oman. Suosittelen verkkosivustokorttien hylkäämistä.

Jos etsit jotain haastavampaa, kannattaa kokeilla pallopelien pelaamista ulkona “Die Fluch” (Pelon metsä) -elokuvan kanssa. Tämä on peli, johon sisältyy maailman kartta. Pelaajille annetaan tietty määrä yrityksiä, ja ensimmäinen pelaaja, joka saavuttaa määränpään kartallaan, on voittaja. Tätä peliä pelataan metsässä, ja pelaajia vaaditaan käyttämään kaikkia aistejaan sekä viheltämään muita pelaajia varoittamaan piilotetun puun löytämisestä. Tämä on haastava peli, ja monet pelaajat yrittävät täydentää koko kannen löytämättä ääntä.

Jos olet hieman kunnianhimoisempi, kannattaa kokeilla “die Verklanken der Nieder”. Tämä peli on rakennettu samanlaiseksi kuin metsäpeli, koska siinä on useita eri tasoja. Erona on, että pelaajien ei tarvitse löytää puuta tästä pelistä, eikä siihen liity karttaa. Jos haluat edistyä, kokeile “Sieben und Ried” -ohjelmaa. (ouse ja Rosemary) on samanlainen kuin “Rieder”.

Voit myös harkita yhä suosittua “FO Disk” (Franz Kafkaesque) – peliä, joka tapahtuu maailmassa, jossa “FO Disk” tarkoittaa ilmaisunvapautta. Tässä pelissä ei ole karttoja, ja kaikki on ympäristössäsi. Itse asiassa ainoa sääntö on, että sinun on lausuttava taideteoksen nimi ennen vuorosi alkamista. Esimerkiksi, jos piirrät makkaran omenasta, et saa näyttää tai koskettaa sitä palaa ennen kuin vuorosi on päättynyt. Tätä peliä voi pelata asunnossa, junassa tai isoäitisi etuhuoneessa.

Muita hienoja pelejä, joita voit pelata, ovat “zie werkmull” (kirjaimellisesti “katsele minua” saksaksi) ja “die Menge der Teese”. “Zie werkmullissa”, joka tarkoittaa kirjaimellisesti “tarkkaile minua”, sinulle annetaan paperiarkki, jossa on paljon samankeskisiä ympyröitä. Sitten sinun on käytettävä mieltäsi ajatellaksesi mahdollisimman monta sanaa mahdollisimman nopeasti. Jos teet tämän oikein, saat niin monta sanaa kuin mahdollista annetussa ajassa. “Die Menge der Teese” -peli vaatii sinua löytämään materiaalia ajatellessasi sitä ja näyttämään sen tuomarille, joten materiaalia on löydettävä eri paikoista kaikkialta Berliinistä.