Papu Kauppa Peli

Bean Shop on perheystävällinen pelihalli, jossa täytyy auttaa eri eläimiä elämän eri vaiheissa ostamalla papuja. Kun jatkat pelissä, huomaat lisää eläimiä, niiden ruokailutottumuksia sekä ympäristöä. Nintendon Wii-konsolissa on kolme versiota papukonepelistä. Ensimmäinen versio on klassinen pavun konepeli. Toinen on täysin uusi seikkailu, jossa on enemmän tasoja ja haasteita.

Klassisessa pelissä eläimet, joita autat matkan aikana, syövät siemeniä siirtyessään ylös- tai alaspäin liikkuvan alustan yli. Autat heitä valitsemalla oikeat syötävät pavut ja painamalla samalla painiketta liikuttaaksesi eläintä siihen suuntaan. Kun saavutat tietyn tason, sinun on syötettävä eläimelle ylimääräinen papu. Jokaisella tasolla on erilaisia ​​esteitä, kuten mato tai lentävä lammas muutamia mainitakseni. Pelin mukana tulee ääniraita, joka toistetaan loppuun asti, kun olet suorittanut yhden tason.

Toinen peliversio sisältää neljä lisätasoa. Kaksi ensimmäistä on suunniteltu auttamaan pelaajaa totuttamaan pelin erilaisiin eläimiin. Niihin kuuluu leijona, joka on aggressiivisempi kuin kaksi muuta, ja siili, joka rakastaa kääntää sinua! Yksi taso antaa sinulle mahdollisuuden auttaa Moisia-nimistä laamaa pääsemään hiekkaan ja välttämään kaatumisia. Siellä on jopa taso, jossa joudut kääntämään ankkuria lehmän siirtämiseksi koria pitkin.

Kaksi muuta peliä on suunniteltu siten, että ne opettavat pelaajille heidän omaisuutensa arvoa. Esimerkiksi Halloween-tason aikana huomaat, kuinka kukin eläin syö erilaisia ​​papuja ja auttaa siten määrittämään, minkä tyyppisiä papuja heidän tulisi syödä terveyden saamiseksi. Kun siirryt joulutasolle, opit, että on olemassa punaisia ​​ja vihreitä papuja, joita käytetään eri tavalla. Taso antaa sinulle vinkkejä siitä, miten voit selviytyä nälkäisenä ja taso, joka opettaa sinulle, kuinka tärkeää on, että kullekin tasolle on sopiva värillinen papu.

Bean Shop-pelin neljänteen pelitilaan kuuluu kolikoiden käyttö tilojen ostamiseen. Täällä sinun on ostettava eläimiä tilallesi lisättäväksi, jotta voit kasvattaa niitä tasolle viisi. Kun valitset maatilallesi lisättäviä eläimiä, sinun on harkittava, mitkä eläimet ovat korkeimpia ja mitkä myyvät eniten. Kun olet vihdoin saavuttanut tason 6, sinut palkitaan L-piste-erällä, jonka avulla voit nähdä maatilasi kannattavuuden.

Jotkut ihmiset saattavat pitää sitä aluksi hieman tylsiä ja toivovat voivansa nopeuttaa peliä, mutta he ovat iloisia tietäessään, että tämä voidaan tehdä käyttämällä huijauskoodeja. Nämä koodit ovat muotoilleet pelaajat, joiden mielestä Bean Shopin vaikeus estää heitä nauttimasta pelistä niin paljon kuin haluaisivat. Näiden huijauskoodien avulla voit voittaa tasot paljon nopeammin ja lisätä pelattavien tasojen määrää. Jotkut näistä huijauskoodeista ovat eroon viljelykasveista, joita ei myydä oikeaan aikaan, eläinten ja kasvien tuotannon lisääminen, markkinoilla ostettavien kolikoiden määrän lisääminen, rahojesi arvon lisääminen ja jopa rakenteiden luominen maatilallasi! Joten älä huoli, jos löydät pelin hieman liian haastavalta, on vielä useita tasoja, joita voit voittaa kohtuullisen ajan kuluessa. Muista vain, harjoittelu tekee meistä täydellistä!