Pelaa Trustly Suomi

Seuraavassa artikkelissamme jaan kuinka pelata suomea. Puhun siitä, mitä roolipelitys tarkoittaa, ja annan sinulle vinkkejä näyttelemisestä yleensä. Luottamus on käsite, jonka kanssa monet ihmiset kamppailevat elämänsä eri alueilla. Toivon puuttuvan näihin vaikeuksiin, jotta voit parantaa vuorovaikutustasi muiden kanssa.

Ensinnäkin, mitä “pelaaminen” tarkalleen tarkoittaa? Yksinkertaisesti sanottuna se on, kun yrität vaikuttaa ihmisiin tai tilanteisiin niin, että he tekevät sen, mitä haluat heidän tekevän. Klassinen esimerkki olisi, kun neuvotellaan uudesta sopimuksesta. Olet saattanut törmätä tähän tilanteeseen: Yrität saada uuden myyntisopimuksen loppuun. Sanot jotain: ‘Keskustellaan myyntisopimuksen vaihtoehdosta.’ Potentiaalinen asiakkaasi saattaa sitten vastata ehdottamalla vaihtoehtoisia ehtoja, joita et ehkä ole pyytänyt alun perin.

Tämä esimerkki osoittaa vain yhden tavan, jolla voit käyttää ‘pelaamista’ neuvottelustrategiana. Lisäksi se kuvaa, kuinka voit parantaa sanasi vaikutusta hienovaraisesti – olemalla hienovaraisempi. Kun käytät tätä lähestymistapaa, vaikutat henkilöön, jonka kanssa puhut; mutta teet sen hienovaraisella tavalla. Toisin sanoen, et kerro heille suoraan, mitä tehdä.

Yleensä voit pelata suomea, jos olet tekemisissä jonkun kanssa, joka tarvitsee apuasi tai yhteistyötä. Jos sinun ja toisen henkilön välillä on ongelmia, voit käyttää ‘pelaamista’. Esimerkiksi, jos sinulla on ongelmia pomosi kanssa, voit ehdottaa hienovaraisesti, että haluat tehdä joitain muutoksia yrityksen toimintatapaan. Tai jos olet turhautunut työtoveriin tapahtuneen tapahtuman takia, voit ehdottaa, että te kaksi puhuisitte asiasta.

Mutta entä toimiminen tilanteessa, jossa et välttämättä halua muiden ihmisten tekevän jotain? Se on myös tehokas taktiikka. Esimerkiksi, jos esität joitain tietoja yleisölle, voit ehdottaa yleisölle lukemaan, mitä olet kirjoittanut kirjaasi. Voit myös ehdottaa varovasti, että voit harkita saman tiedon kirjoittamista muistiin tulevissa kokouksissa. Voit jopa ehdottaa, että saatat haluta harkita saman tiedon kirjoittamista tulevissa kokouksissa, jos toinen osapuoli on vastaanottavainen ajatukselle.

Kun ajattelet sitä, suomalainen toiminta voi olla vain sellaista “yhteistyötä”, jota yrityksesi tarvitsee selviytyäkseen. Harkitse kaikkia tapoja, joilla voit parantaa sanasi vaikutusta. Onnea!