Pelejä Mitä Voi Pelata Koripallolla

Kun olet lapsi, koripallolla pelattavat pelit ovat loputtomia. Sitä rajoittaa vain mielikuvitus. Voisit pelata noutopeliä ystäviesi kanssa puistossa, voit yrittää saada suosikki koripallotähtesi pisteet leikkikentältä ja voit tehdä melkein mitä tahansa muuta. Kun olet aikuinen, koripallolla pelattavat pelit ovat vain edistyneet.

Ensimmäiset koripallolla pelattavat pelit, joista aion kertoa teille, ovat interaktiivisia pelejä, joita pelataan Internetissä. Voit pelata videopelejä, triviapelejä ja sanapelejä, ja melkein mitä tahansa muuta, mikä voidaan ohjelmoida tietokoneelle, voidaan pelata verkossa. Suurin osa näistä peleistä on melko halpaa, ja ne on helppo hankkia ilmaiseksi verkkosivustoilta kaikkialta maailmasta. Löydät joitain suosituimpia pelejä Internetistä sellaisilta sivustoilta kuin Yahoo, Google ja MSN.

Lapsena muistan yhden koripallon. Meillä oli tapana pelata takapihalla ja se oli todella hieno peli. Jos minun pitäisi luoda se uudelleen tänään, se olisi kolmen jalan kilpailu kehään, jossa koirat juoksisivat edestakaisin maahan. Pelissä ammut palloa koirille ja jos sait koiran menemään takaisin, saat pisteitä ja jos koira pysyi edessä, sinulle vähennettiin pisteitä.

Toinen upea peli, jota käytin pelaamaan, oli piiloutuminen. Laitoit kuvan pienestä eläimestä etupihalle, ja jos lapsesi löysi sen, heidän täytyi jäädä kyseiselle alueelle ilmoittamatta sinulle seuraavaan päivään asti. Jos he pääsivät eläimen luokse, sinun on vietävä tuo pieni vauva piilopaikasta. Se oli hauskaa meille lapsille. Tietysti, kun ajattelen sitä tänään, peli on hieman erilainen. Tänään laitat eläimet muovikoteloon ja lapset ovat turvassa luonnosta.

Yksi vanhimmista peleistä, joita voi pelata koripallolla, on pool. Soitimme tätä kerran viikossa ja se oli yleensä todella hyvä aika. Saat tietyn määrän palloja, ja sinun on saatava ne pohjaan heittämällä ne tiettyyn suuntaan, tai muuten sinun on aloitettava alusta alusta. Useimmat lapset saavat todella hyvää tässä pelissä. Uskokaa tai älkää, jotkut aikuiset pitävät myös uima-altaasta.

Uskokaa tai älkää, on jopa videopelejä, joita voi pelata koripallolla. Voit ostaa pelejä, joiden avulla voit pelata tietokoneella luotua pelaajaa vastaan. On myös sellaisia, joita voit pelata oikeiden ihmisten kanssa. Jotkut perustuvat jopa todellisiin urheilutiimeihin. Riippumatta siitä, minkä tyyppistä peliä haluat, sinun pitäisi löytää jonkinlainen peli, jota voi pelata koripallolla.