Peli Voittaa Grilli 2021

Mikä peli voittaa grillipelin? Pelissä olet eliminointipelien kilpailija. Tavoitteenasi on olla viimeinen seisova mies. Mitä enemmän ihmisiä voitat, sitä suuremmat mahdollisuudet tulla ykköseksi. Kuinka aiot selviytyä haasteista?

Tämä hauska ajanhallintapeli vaatii nopeaa ajattelua ja kriittisen analysoinnin taitoja. Sinun täytyy nopeasti miettiä vastauksia trivia-kysymyksiin, ruoanlaittokysymyksiin, myyntikysymyksiin, tuotekysymyksiin ja jopa laulukysymyksiin. Hyvä strategia auttaa sinua hallitsemaan peliä, koska kysymyksiin ei ole selkeitä vastauksia. Sinun on selvitettävä, mitä ne tarkoittavat ja miten soveltaa sitä tilanteeseesi.

Grillipelissä näytetään useita kuvasarjoja. Yksi ryhmä leikataan kahtia. Jäljellä oleva puoli näytetään vähän myöhemmin. Sitten sinun täytyy arvata, mitkä puolikkaat ovat. Kun olet arvannut oikean vastauksen, siirryt eteenpäin seuraavalle kierrokselle.

Sinun on käytettävä deduktiivisia ja analogisia taitojasi pelin ratkaisemiseen. Sinun on määritettävä, mitä kukin kuva tarkoittaa. Joihinkin kysymyksiin on helppo ja nopea vastata, kun taas toisiin kysymyksiin on pitkät vastaukset, joissa on monia mahdollisia tulkintoja. Sinun on sovellettava logiikka- ja kysymysperustelutaitoja auttamaan sinua selvittämään oikea vastaus. Seuraa edistymistäsi peleissä, kun lähestyt loppupeliä.

Tässä ruoanlaittopelissä on useita tasoja. Perustaso pyytää sinua vastaamaan kysymyksiin siitä, mitkä ainesosat ovat hampurilaisessa ja paljon muuta. Keskitaso kysyy vihannesten resepteistä. Ja edistyneellä tasolla kysytään elintarviketurvallisuudesta.

Tämä on haastava peli, jossa on useita vastauksia, jotka on otettava huomioon. Se voi jopa tulla turhauttavaksi, kun vastaukset loppuvat! Älä turhaudu siitä, että olet viimeinen seisova henkilö. Pysy keskittyneenä, hengitä syvään ja jatka yrittämistä. Pian hallitset tämän pelin ja tiedät vastaukset kaikkiin pelin kysymyksiin voittaaksesi grillin.

Pelin vaikeus muuttuu vuosittain. Joina vuosina kysymykset ovat helpompia. Huomaat myös, että sekoitukseen lisätään uusia tuotteita vuosittain. Peli ei ole tarkoitettu alle 12-vuotiaille lapsille. Jopa vanhemmat lapset voivat silti nauttia tämän hauskan sanapelin pelaamisesta. Saatat joutua esittämään kysymyksiä, joita et ole koskaan ennen kysynyt sanoista, jotka tiesit.

Tämä on opettavainen peli. Se opettaa sinulle, kuinka ainesosia lisätään vähennyspeliin. Voit nähdä ainesosien suhteet ja niiden hinnat. Sinulla on idea siitä, mitkä kustannukset liittyvät tuotteisiin. Sinulla on myös hyvä idea aterian tekoon tarvittavien ainesosien ostokustannuksista.

Muista varata aikaa tälle pelille viikon aikana. Tapaa ystävien kanssa ja pelaa sitä pari yötä. Tee siitä myös perheen tapahtuma, jotta sinulla kaikilla on mahdollisuus pelata. Tämä on hieno tapa päästä eroon näistä bluesista.