Pelikone Spider Pasianssi

Spider Solitaire on uusi versio klassisesta pelikoneesta. Se on kolmen pelaajan pelikone, joka on saatavana joko CDROM- tai flash-aseman sovelluksena. Tämä peli voidaan asentaa henkilökohtaiseen tietokoneeseesi tai voit pelata sitä verkossa Internetin kautta. Kun lataat pelin tietokoneellesi, sinulla on pääsy useisiin peliversioihin. Voit pelata Spider Solitaireä myös verkossa.

Tämä peli on sovitus klassisesta pasianssista. Spider Solitaire -peli on Cryptologic Companyn ohjelmoima versio. Tämä yritys tunnetaan erinomaisesta matemaattisesta algoritmista ja korttipeleistä. He ovat myös tuottaneet muita suosittuja pelejä, kuten Lotto Twist, Fibonacci Formula, Perfectchnik zillion jne. Nämä ovat samoja yrityksiä, jotka ovat luoneet ja kehittäneet Spider-pelikoneen.

Kun ostat tämän pelikoneen, saat CD-levyn, joka sisältää alkuperäisen pasianssipelin. Pelistä on kaksi versiota. Yksi on tavallinen pasianssiversio, jossa sinun on järjestettävä kortit ja sijoitettava ne pelikoneen asetteluun.

Pyramid Solitaire -versiossa sinun on järjestettävä kortit säännölliseen järjestykseen pelikoneen näytöllä. Tämän pelin tavoitteena on poistaa kaikki laatat sovittamalla oikea kortti oikeaan paikkaan. Lisäksi sinun on määritettävä jokaisen laatan arvo ja panostettava vastaavasti. Spider Solitaire -versiossa sinun on löydettävä ja napsautettava hämähäkinverkkoa, jotta peli sovitetaan yhteen verkkosivun kanssa ja poistetaan se pelilaudalta.

Jos pelaat Spider Solitaire -ohjelmaa verkossa, sinun on annettava käyttäjänimi ja salasana, jotta pääset pelikoneeseen ja pelitiedostoon. Jos päätät pelata Spider Solitaire -ohjelmaa offline-tilassa, voit käydä useissa online-pelikaupoissa, jotka tarjoavat pelikoneen myytävänä. Suuri etu on, että nämä kaupat tarjoavat verkkopelejä vaihtelevilla vaikeustasoilla. Voit aloittaa yksinkertaisella pelillä, jolla voit harjoitella taitojasi tai työskennellä jopa vaikeimmilla tasoilla mukavuusasteestasi riippuen.

Jotkin peliversiot edellyttävät, että käytät tiettyjä keloja pelatessasi peliä. Lisäksi verkossa myytävissä pelikoneissa on ohjeet ja vinkit pelaamiseen. Jos et halua lukea ohjeita, on verkkosivustoja, joista voit ostaa pelikoneita ja ladata pelitiedostot. Voit myös lukea arvosteluja tietyistä pelikoneista ja ostaa niitä niiden suorituskyvyn perusteella. Lisäksi, jos huomaat, että sinulla on ongelmia yhden pelikoneen kanssa, voit ladata pelitiedostot useista online-lähteistä.