Pelit 1001 Pelit

Oletko koskaan miettinyt, mistä helvetistä kaikki nuo 1001 peliä tulivat? Oikein; näyttää siltä, ​​että jossain on olemassa tietokonepeli, joka palaa ihmisen pelaamisen alkuun eikä todennäköisesti koskaan lopu. Se ei ehkä ole totta, mutta se tuntuu varmasti siltä. Kuten me kaikki tiedämme, tietokonepelit ovat olleet olemassa ikuisesti. Ja he eivät olleet läheskään yhtä suosittuja kuin nykyään.

Kuinka nämä tietokonepelit alkoivat? Vaikuttaa siltä, ​​että meille tutut pelit (ja monet meistä pelaavat niitä edelleen) saivat alkunsa tietokonealustoilla jossakin muodossa. Aikaisimmat pelit olivat yksinkertaisia ​​tekstipohjaisia ​​seikkailuja, jotka tulivat Steve Wieben suunnittelemasta ohjelmasta ja aloittivat elämänsä seikkailupelinä. Se muutettiin myöhemmin peliksi, jossa oli enemmän kuvamuotoa, ja sitä kutsuttiin Adventure Builderiksi. Joitakin tämän Adventure Builder -pelejä löytyy edelleen Internetistä.

Adventure Builderin jälkeen tietokonepelit alkoivat muuttua mielenkiintoisemmiksi tekstipohjaisten RPG: n alkaessa. Tekstipohjaiset pelit tarjoavat erittäin syvän pelikokemuksen, jota on usein vaikea lisätä. He ovat ilo pelata ja voivat tarjota sinulle viihdettä useita tunteja.

Toinen hieno peli, joka ilmestyi tietokonepelien edistyessä, olivat pulmapelit. Nämä pelit sisälsivät melko monimutkaista logiikkaa ja olivat hauskoja. Jos etsit jotain näistä peleistä, sinun ei tarvitse etsiä mitään muuta uskollista PC-peliä, joka on saatavilla tänään. Ensinnäkin he ovat aina ilmaisia. Lisäksi monissa näistä peleistä on nyt joitain kauneimmista animaatioista, joita löydät tietokonealustalta.

Älä ajattele, että koska et ole perehtynyt näihin peleihin, et voi oppia niistä mitään. Päinvastoin, se on todella helppo oppia ja päästä mukaan. Itse asiassa nyt on kokonaisia ​​ihmisyhteisöjä, jotka pelaavat näitä pelejä ja puhuvat niistä. Sinun ei tarvitse edes tuntea ketään voidaksesi osallistua näihin keskusteluihin.

Jos olet kiinnostunut selvittämään, missä muut ihmiset pelaavat näitä pelejä, tämän sivuston foorumit ovat ehdottomasti oikea paikka olla. Käytä vain muutama minuutti rekisteröitymiseen ja voit aloittaa hetkessä. Älä unohda, jäsenmaksua ei ole, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Pelaa vain pelejä milloin haluat ja muista käydä foorumilla vähintään kerran viikossa. Se on hieno tapa nauttia rakastamistasi peleistä kuluttamatta penniäkään!